SENZACIJA IZ SACRAMENTA: / Srbin postaje najplaćeniji novak u povijesti NBA lige

Image
28.6.2017.
21:36
VOYO logo

Sacramento Kingsi spremni su na srpskog braniča šutera potrošiti 36 milijuna dolara u tri sezone, što će Bogdanovića učiniti najplaćenijim "rookiejem" u povijesti NBA lige.

Odlazi kod Divca

Iza ponude Sacramenta stoji Vlade Divac. Proslavljeni srpski košarkaš radi kao glavni menadžer u Kingsima, a njegovu je ideju prihvatio vlasnik kluba, američki biznismen indijskog porijekla Vivek Ranadive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović bi ugovor života s Kingsima trebao potpisati 6. srpnja, a onda krenuti na pripreme reprezentacije Srbije za Eurobasket. Njega je 2014. na NBA draftu izabrao Phoenix, ali je prošle godine ta prava proslijedio Sacramentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prošlog sezoni, Bogdan Bogdanović je s Fenerbahčeom, pod vodstvom Željka Obradovića, osvojio Euroligu i tursko prvenstvo, izabran je za u najbolju petorku Eurolige i za MVP-ja turskog doigravanja.

Glavni grad Kalifornije poznata je baza srpskih košarkaša u NBA lige, u Kingsima su duboki igrački trag ostavili Divac i Predrag Stojaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan čeka povišicu, Dragić ima ugovor od 85 milijuna dolara

Ovog ljeta očekuje se da bi i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović mogao potpisati ugovor sličan svom prezimenjaku. Nakon što je već tri godine u NBA ligi, a u posljednjoj sezoni je prešao iz Brooklyn Netsa u Washington Wizardse, hrvatski Bogdanović očekuje da mu Wizardsi kao ograničenom slobodnom igraču ponude ugovor s oko deset milijuna dolara po sezoni.

Od igrača iz prostora bivše države, najviše zarađuje Slovenac Goran Dragić koji je s Miami Heatom potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 85 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo