Procurila imena NBA klubova koji se 'otimaju' za Darija Šarića

Talentirani hrvatski košarkaš Dario Šarić ove će godine sigurno izaći na draft NBA lige, a prema mišljenju komentatora ESPN-a, dva su kluba favoriti za polaganje prava na njegov angažman.

17.6.2014.
14:02
VOYO logo

U ponedjeljak do 17 sati prema srednjoeuropskom vremenu je bio rok za povlačenje s drafta, a kako Šarić to nije učinio, jasno je da ćemo 26. lipnja saznati u kojem bi NBA klubu mogao graditi svoju NBA budućnost.

Komentator ESPN-a Chad Ford uvjeren je da će 20-godišnji krilni igrač Cibone biti među prvih deset pickova. Smatra da bi u najboljem slučaju mogao biti izabran sedmi od strane Los Angeles Lakersa, ali i da je velika mogućnost da ga kao deseta uzme Philadelphia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Ford dodaje da je mala vjerojatnost da bi ovogodišnji MVP regionalne ABA lige mogao završiti u Atlanti koja bira petnaesta. Šarić se lani spominjao kao meta Hawksa, ali se povukao s drafta.

Spomenimo i da postoji mogućnost da će Šarić, unatoč izlasku na draft, još koju sezonu provesti u Europi, a kao kandidati za njegovo dovođenje se spominju CSKA i Anadolu Efes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo