ŠARIĆ ODUŠEVIO U PORAZU MINNESOTE: / Suci katastrofalnom odlukom oštetili Pacerse i Bogdanovića

Image
Foto: AFP

Ludu večer u NBA ligi obilježila je sudačka odluka na utakmici Pacersa i Raptorsa

20.12.2018.
8:07
AFP
VOYO logo

Košarkaši Portland Trail Blazersa pobijedili su na domaćem terenu ekipu Memphis Grizzliesa rezultatom 99:92 i tako potvrdili dobru formu upisavši treću uzastopnu pobjedu. S druge strane, Grizzliesi imaju velikih problema, a sinoćnji poraz bio je im je već četvrti u nizu.

Najbolji igrač u pobjedničkoj ekipi bio je Lillard s 24 poena i pet skokova. Kod gostiju su se istaknuli Conley s 23 poena i šest asistencija te Jackson s 16 poena i pet skokova. Blazersi su se s novom pobjedom probili na četvrto mjesto Zapadne konferencije NBA lige, dok su Grizzliesi na desetoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota je prokockala prednost od 14 poena u posljednjoj četvrtini kada su Pistonsi serijom trica izborili priliku za pobjedu. Na koncu, Andre Drummond pogodio je koš šest desetinki prije kraja regularnog tijeka susreta čime je izborio produžetak, nakon što je Robert Covington tricom osigurao vodstvo Wolvesima.

Dario Šarić je igravši 32 minute upisao 15 poena (6-10, trica 2-5, sl. bacanja 1-1), šest skokova, dvije asistencije i osvojenu loptu, no Dario je bio najbolji igrač Minnesote po net ratingu (+10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanoviću ukraden prekršaj

Nakon dugog niza od sedam pobjeda, Indiana Pacersi poraženi su dva puta u dvije večeri. Victor Oladipo je oba puta bio tragičar, protiv Clevelanda je promašio dva slobodna bacanja u završnih deset sekundi dvoboja, a protiv Raptorsa je izgubio dvije ključne lopte u posljednjoj minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod šuta za produžetak Pacersi su ozbiljno oštećeni nakon što su suci propustili dosuditi prekršaj nad Bojanom Bogdanovićem koji se izborio za poziciju na trici. Snimka je jasno pokazala kako je OG Anunoby udario hrvatskog igrača po ruci nakon čega je ovome ispala lopta iz ruke. Suci su odsvirali kraj bez pokušaja da barem pogledaju snimku što se dogodilo.

Od hrvatskih igrača minutažu su dobili Ante Žižić i Mario Hezonja. Obojica su poraženi, Cavsi su izgubili od Hornetsa, a Žižić je igrao 16 minuta, upisao je sedam poena (3-4, sl. bacanja 1-3), četiri skoka i dvije blokade. New York Knicksi nisu imali šanse protiv Sixersa, Hezonja je igrao samo četiri minute, pogodio dva slobodna bacanja te dodao jednu uhvaćenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali rezultati:

Charlotte Hornets - Cleveland Cavaliers 110:99 Orlando Magic - San Antonio Spurs 90:129 Philadelphia 76ers - New York Knicks 131:109 Boston Celtics - Phoenix Suns 103:11 Toronto Raptors - Indiana Pacers 99:96 Chicago Bulls - Brooklyn Nets 93:96 Houston Rockets - Washington Wizards 136:118 Milwaukee Bucks - New Orleans Pelicans 123:115 Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons 123:129 Utah Jazz - Golden State Warriors 108:103 Portland Trail Blazers - Memphis Grizzlies 99:92 Sacramento Kings - Oklahoma City Thunder 113:132

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo