ŠARIĆ JAKO DOBAR U POBJEDI PHOENIXA, BENDER ODUŠEVIO TRENERA: / 'Veliki je potencijal, volio bih da potpiše novi ugovor...'

Image
Foto: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

U srijedu su u NBA-u nastupila dva hrvatska košarkaša

4.3.2020.
8:36
Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia
VOYO logo

Hrvatski košarkaš Dario Šarić odigrao je dobru utakmicu za svoje Phoenix Sunse u porazu od Toronto Raptorsa 114:12. Šarić je bio starter u svojoj ekipi, a na terenu je proveo 23 minute tijekom koje je postigao 16 koševa te zabilježio dvije asistencije i tri skoka.

Najefikasniji u redovima Phoenixa bio je Devin Booker s 22 poena, a Toronto je predvodio Pascal Siakam koji je bio i najefikasniji igrač utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istek ugovora

Jako dobru utakmicu odigrao je i drugi Hrvat - Dragan Bender koji je postigao 14 poena i imao dvije asistencije te pet skokova u pobjedi Golden State Warriorsa nad Denver Nuggetsima 116:100.

Bender je imao desetodnevni ugovor s Golden Stateom, a on je sada istekao pa je njegova budućnost neizvjesna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki potencijal

Trener Warriorsa Steven Kerr prokomentirao je Bendera, koji je na njega ostavio dobar dojam i dao bi mu još jedan desetodnevni ugovor.

"Stvarno mi se sviđa Dragan, mislim da ima puno potencijala. Vidjet ćemo što će se događati u budućnosti, ali ja bih mu volio dati još deset dana, ako je moguće", rekao je Kerr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo