SAN ANTONIO I TORONTO U POLUFINALU: / Parker podsjetio na najbolje dane, Popovich u svom stilu 'uništio' novinara

Image
Foto: GIF/YouTube

Sinoć su se još dva NBA kluba plasirala u konferencijska polufinala, dalje su prošli San Antonio i Toronto. U šestoj utakmici 1.

28.4.2017.
9:30
GIF/YouTube
VOYO logo

Momčad Gregga Popovicha napravila je prvi "break" u seriji, upisala prvu pobjedu u gostima i s 4-2 prošla dalje. Grizzliesi nisu bili nimalo bezazleni, ali je San Antonio četvrti od pet puta u NBA doigravanju uspio proći ovu momčad.

Parker podsjetio na najbolje dane

Najviše je ubacio Kawhi Leonard, a svoju dosad najbolju utakmicu ove sezone u doigravanju odigrao je 35-godišnji Toni Parker. Nekadašnji MVP finala (2007.) zabio je 27 poena uz fenomenalnan šut iz igre (11-14, 78,6 posto), što mu je najbolje u karijeri u doigravanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Grizzliesa, Mike Conley Jr. zabio je 26, a Marc Gasol dodao 18 poena.

Nakon utakmice, svoj šou imao je trener Spursa Gregg Popovich koji je, na novinarsko pitanje dugo i opširno hvalio Conleyevu igru. Nedugo zatim, jedan je nepažljivi novinar ponovno pitao Popovicha o Conleyevoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni trener koji je sa Spursima osvojio pet naslova, odbrusio mu je:

"Vi ste tek sad došli ovdje? Neka vam kolega da svoje bilješke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio će u polufinalu Zapadne konferencije imati teksaški obračun protiv Houston Rocketsa. Drugi par čini Golden State i bolji iz dvoboja Utaha i LA Clipersa (Jazzeri trenutačno vode 3-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto prokockao 25 razlike pa se izvukao

U polufinale se plasirao i Toronto koji je u seriji gubio 1-2 protiv Milwaukeeja, da bi na kraju sinoć pobijedio 92:89 s 4-2 prošao u polufinale Istoka. Kanadska momčad stigla je tako do dvoboja protiv prvaka Clevelanda. To je ujedno i repriza prošlogodišnjeg konferencijskog finala u kojemu su Cavsi slavili u šest utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja utakmica protiv Bucksa bila je vrlo neizvjesna, jer su Raptorsi uspjeli prokockati prednost od 25 poena prednosti. Na kraju su se izvukli, DeMar DeRozan (32 poena) s crte slobodnih bacanja nije dozvolio potpuni preokret Milwaukeeja koji je imao zadnji napad na -3, ali se momčad Jasona Kidda spetljala i predala loptu u ruke suparnika.

Antetokounmpo je bio najefikasniji kod domaćina, ubacio je 34 poena, ali su Bucksi na kraju bili neprezicni iz "slobodnjaka", u posljednjoj četvrtini promašili su ih čak 9 od 18, što je ipak previše kad se "lomi" utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Memphis - San Antonio 96:103 (2-4) Milwaukee - Toronto 89:92 (2:4)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo