SAMO ZABAVA: / Ovaj All-Star pamtit će se po Bryantovom oproštaju i mnogim rekordima

Image
15.2.2016.
8:45
VOYO logo

Rezultat je rekordno visok, tih 369 kombiniranih poena su 48 više u odnosu na rekord postavljen na prošlogodišnjem All-Star ogledu, a i oba su kluba prebacila 163 koša, što je bila rekordno visoka brojka poena za jednu od momčadi u dosadašnjim ogledima. Inače, ovo je bio 65. All-Star susret, sljedećem je domaćin Charlotte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrook obranio naslov

Osim što su postavili rekordno visok novi broj poena, igrači Zapada porušili su još nekolicinu nikad ostvarenih postignuća. Tako su primjerice pogodili 82 lopte iz igre, od čega 31 tricu iz 80 pokušaja. Istaknuo se pritom sa strane pobjednika Russell Westbrook kojem je učinak od 31 koša, osam skokova i po pet asistencija i osvojenih lopti donio i naslov najkorisnijeg pojedinca susreta. Postao je Oklahomin branič tako prvi igrač u NBA ligi nakon Boba Pettita iz sezone 1958/59 koji je dvije godine uzastopce uzeo MVP titulu All-Star utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za momčad Istoka 41 poen, od čega devet trica, ubacio je Indianin Paul George. Učinak je za poen manji od rekorda koji je u vlasništvu Wilta Chamberlaina. Dodajmo i da je ovo bila 18., ali i posljednja revijalna utakmica Kobea Bryanta (10 poena, šest skokova, sedam asistencija). Dobio je ovacije na predstavljanju igrača i na izlasku s parketa.

https://vine.co/v/inl0YKZEAXd

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo