PREKINULI NIZ OD DVA PORAZA / SAD pobijedile Argentinu: Durant i Beal najefikasniji, nevjerojatni 41-godišnji Scola predvodio Gauče; 'Bili smo bolji, pogotovo u obrani'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Amerikanci prekinuli niz od dva poraza

14.7.2021.
7:47
Profimedia
VOYO logo

Nakon dva uzastopna poraza američka košarkaška reprezentacija konačno je pobijedila u pripremama za Olimpijske igre u Tokiju.

Image
POP PUKNUO KAO KOKICA /

Po mnogima najbolji NBA trener ikad poludio na novinara nakon još jednog poraza: 'Sad ćeš šutiti dok ja govorim'

Durant i Beal najefikasniji

SAD su noćas po hrvatskom vremenu pobijedile Argentinu sa 108:80 nakon poraza od Nigerije i Australije u Mandalay Bay dvorani u Las Vegasu, te tako malo smirili strasti, jer navedena dva poraza unijeli su malu nervozu i nesigurnost među igrače Gregga Popovicha...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među štićenicima Gregga Popovicha istaknuli su se Kevin Durant i Bradley Beal sa po 17 poena. Zach LaVine je postigao je 15, Damian Lillard 13 i Bam Adebayo 12 koševa.

"Igrali smo tvrđe. Bili smo bolji, pogotovo u obrani, ali inače smo zaista igrali košarku, navikli jedni na druge i pokazali lijepe akcije", rekao je Adebayo nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije Igara uzvrat protiv Australije pa onda - Španjolska

Za Argentinu je 41-godišnji Luis Scola, bivša NBA zvijezda, postigao 16 koševa, Nicolas Laprovittola 13, a Facundo Campazzo 12 poena.

U pripremama za Olimpijske igre Amerikance još čeka uzvratna utakmica s Australijom, a u generalnoj probi prije odlaska u Japan utakmicu sa svjetskim prvakom Španjolskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite Olimpijske igre na Eurosportu u sklopu PLAY Premium proširenog plana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo