S HRVATSKOM ZVIJEZDOM U DOIGRAVANJE: / Legenda NBA lige vjeruje da Šarić može izdići posrnuli klub iz pepela!

Image

Hrvatski košarkaš Dario Šarić još uvijek nije potvrdio hoće li sljedeće sezone napokon zaigrati u NBA ligi.

27.5.2016.
20:35
VOYO logo

Philadelphia je posljednje tri sezone pri dnu ili na samom dnu NBA lige, daleko od borbe za doigravanje. Jedan od razloga je i činjenica da 22-godišnji centar Joel Embiid kojeg su Sixersi 2014. izabrali na draftu još uvijek nije odigrao nijednu utakmicu zbog ozljede. Šarića je, pak, iste godine izabrao Orlando Magic koji ga je odmah mijenjao u Philadelphiju. Naš je košarkaš, međutim, odlučio ostati još dvije godine u Europi, točnije u redovima turskog Anadolu Efesa s kojim je tog ljeta potpisao ugovor.

Čeka se i Embiid

U Philadelphiji se nadaju da će iduće sezone konačno na parketu imati i Embiida i Šarića i da će taj dvojac povesti klub prema doigravanju. U takav rasplet vjeruje i klupska legenda, veliki Charles Barkley koji je igrao za Sixerse od 1984. do 1992. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Embiid bude mogao igrati i ako dođe Šarić, što će se vjerojatno dogoditi, mislim da Sixersi imaju šanse za play-off", istaknuo je Barkley u razgovoru za radijsku postaju Fanatic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je Šarić ove sezone u Euroligi bio na prosjeku od 11,7 koševa i 5,8 skokova po utakmici. Njegov Efes je natjecanje završio u drugom krugu natjacanja po skupinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo