RUŽNI PRIZORI SA SVJETSKOG PRVENSTVA: / Aco Petrović protiv SAD-a poptuno poludio i uletio na teren, igrači ga izvlačili do tribina

Image
Foto: Profimedia

Prvu je dobio već u šestoj minuti, dok je drugu dobio nakon tri minute druge četvrtine.

9.9.2019.
15:41
Profimedia
VOYO logo

Nemile scene dolaze s ključne utakmice hrvatskog trenera Aleksandra Petrovića i njegova Brazila na košarkaškom Svjetskom prvenstvu. Hrvatski trener zaradio je isključenje već u drugoj četvrtini utakmice protiv SAD-a, koja nosi plasman u četvrtfinale. Brazilcima je ovo ključna utamica, jer zbog poraza od Češke, i zato što je Grčka slavila protiv Čeha sa sedam poena razlike, Petroviću i dečkima igra samo pobjeda nad SAD-om kako bi se plasirali u četvrtzavršnicu.

U prvom poluvremenu utakmica je čak bila izjednačena, a Petrović je do tad zaradio dvije tehničke pogreške, a prvu je dobio već u šestoj minuti, dok je drugu dobio nakon tri minute druge četvrtine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je Petrović eksplodirao i uletio na teren te s epočeo derati na suce i sve oko sebe. Na koncu su ga njegovi igrači nekako izveli s terena i usmjerili prema izlazu, a on je s ruba terena još kratko nešto dobacivao pa se na koncu udaljio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo