NBA / Russell Westbrook odigrao utakmicu za povijest, Golden State pregazio Dever u derbiju Zapada

Image
Foto: AP Images

A nije loš bio ni najbolji ofenzivni igrač lige James Harden

3.4.2019.
9:36
AP Images
VOYO logo

Sitno broje još NBA momčadi do kraja regularne sezone i vrijeme je da se napadi i obrane pripreme za doigravanje. 

A tamo neće ove godine ići LeBron James. Nominalno ponajbolji igrač svijeta sa svojim je Lakersima totalno podbacio i moći će se posvetiti snimanju nastavka Space Jama. Sinoć je ljubičasto-zlatna momčad iz Los Angelesa bila malo jači treninga za ove godine vrlo dobru Oklahomu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Russell Westbrook odigrao je utakmicu za povijest u pobjedi Oklahome 119:103. Eksplozivni razigravač drugi je igrač u povijesti koji je uspio nataviti triple-double u s 20 poena, 20 skokova i 21 asistencijom. Jedini je to do sinoć uspio napraviti Wilt Chemberlain 1968. godine. Njegove asistencije uglavnom su "gađale" Paula Georgea (19 poena) i Jeramija Granta (21 poen).

NBA prvaci Golden State Warriorsi još su jednom pokazali tko je gazda na Zapadu. Doduše, ni oni ni Denver nisu igrali s "punim gasom" jer su starteri na terenu proveli do pola sata. Tako Nikola Jokić nije mogao doći do prevelikog izražaja kod Denvara, a, kad njega nema, napadu očajnički nedostaje kreativnih rješenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokara je podijelio šest asistencija, ali samo deset poena ubacio je u koš Warriorsa, dok je brat mu po centarskoj poziciji DeMarcus Cousins svojih 29 minuta na parketu iskoristio da zabije 28 poena i uhvati 13 skokova uz pet asistencija.

A nije loš bio ni najbolji ofenzivni igrač lige James Harden koji je svoje Houston Rocketse predvodio do pobjede 130:105 kod Sacramento Kingsa. Brada je zabio 36 poena te podijelio deset asistencija u run and gun napucavanju eksplozivnih napada i mekanih obrana. Zanimljivo je da je Harden zapravo odigrao prosječnu utakmicu jer upravo 36 poena zabija u prosjeku po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mladoj momčadi Sacrametna najefikasniji je bio šuter Buddy Hield s 20 poena.

DeMar DeRozan namjestio je svoje nišanske sprave u utakmici San Antonio Spursa protiv Atlanta Hawksa. U pobjedi 117:111 DeRozan je utrpao 29 poena te ubilježio sedam asistencija i sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA

Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers 119:103
San Antonio Spurs - Atlanta Hawks 117:111
Sacramento Kings - Houston Rockets 105:130
Golden State Warriors - Denver Nuggets 116:102

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo