ROSE BEZOBRAZNOM MAJSTORIJOM POSLAO SVOG ČUVARA PO 'ĆEVAPE': / Nesretni centar valjda još uvijek razmišlja što mu se dogodilo

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Rose poslao po ćevape centra Goberta

1.11.2018.
9:15
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Minnesota Timberwolves su u noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu, kod kuće sa 128-125 pobijedili Utah Jazz, a svoju večer je imao Derrick Rose koji je utakmicu završio sa 50 koševa. Za 30-godišnjeg Rosea to je učinak karijere koju su obilježile brojne ozljede od 2011. kada je osvojio titulu najkorisnijeg igrača NBA.

Ozljede mu poremetile pobjednički tijek karijere

Da nije bilo ozljeda, vjerojatno bi imao prsten NBA prvaka. U drugom je poluvremenu zabio 34 koša, uključujući i pogodak 30 sekundi prije kraja koji je Minnesoti osigurao vodstvo i pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulazio pod koš, pogađao izvana, uništavao je svoje čuvare

Rose je radio čuda na parketu Target Centera u Minnesoti, ulazio je pod koš, pogađao izvana, uništavao je svoje čuvare. Prodavao finte, slao ih po "ćevape", kao što je to napravio manje od minute prije kraja susreta, pri rezultatu 122-121 za Jazz, kad je poslao po ćevape centra Goberta, fintiravši prvo dodavanje, nakon kojeg je sebi otvorio slobodni prostor za polaganje, bitno u utakmici. Tu situaciju možete vidjeti u videu dolje od 5.25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o ludoj NBA Halloween noći možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo