ROOKIE MAGICA PRVA JE PRIČA U NBA-U: / Spektakularno zabio tricu sa zvukom sirene za dramatičnu pobjedu; 'Bio je to pravi roller coaster'

Image

Cole Anthony zabio tricu sa zvukom sirene

21.1.2021.
10:03
VOYO logo

Orlando Magic su jutros po hrvatskom vremenu tijesno 97:96 nadigrali u Minneapolisu domaće Minnesota Timberwolves i to zahvaljujući trici rookiejaColea Anthonyja sa zvukom sirene za kraj. Ovo je za Magic prva pobjeda nakon šest poraza, a do nje ju je vodio crnogorski košarkaš Nikola Vučević sa 28 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FANTASTIČNI IVICA ZUBAC PRVO JE BRILJIRAO, A ONDA OČARAO I NOVINARKU: ‘Više-manje sve nam je kliknulo’

Cole Anthony prva je priča dramatične pobjede Magica

Međutim, Cole Anthony definitivno je prva priča pobjede društva s Floride. Wolvesi su imali dva poena prednosti i napad, a Anthony je zaustavio vrijeme prekršajem na igraču Minnesote Jarredu Vanderbiltu 4.6 sekundi prije kraja. S jednim pogođenim osigurao bi svojoj momčadi barem produžetak, a s oba pobjedu, ali Jarred Venderilt, koji je započevši susret u petorci postigao samo 4 poena uz 3 skoka i dodavanje za 18 minuta igre, promašio je oba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando više nije ostao niti jedan time-out, pa je Anthony zgrabio odbijenu loptu, pretrčao cijeli teren i u posljednji trenutak, malo iz kuta iz teške situacije, u raskoraku, atraktivno ispalio tricu i pogodio za nevjerojatan preokret, i to pred svojom klupom, da čitav dojam bude jači...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ekstazi odjurili u svlačionicu

Suigrači su ga odmah zagrlili. Magic ovom tricom prekinuo niz od šest poraza. Zanimljivo, ali sve je iz televizijskog studija pratio njegov otac, bivši košarkaš Greg Anthony, koji je u prvoj polovici 90-ih igrao za New York Knickse, pa kasnije promijenio niz klubova u 12-godišnjoj NBA karijeri, a sad radi kao komentator i analitičar.

"Bio je to pravi roller coaster gledajući ovu utakmicu", kazao je nakon dvoboja Greg Anthony.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte samo kako su igrači Magica slavili u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo