Kapetan se vratio u Hrvatsku: 'Čudno je da ću igrati doma'

Potpisom 29-godišnjeg Splićanina Roka Lenija Ukića, koji se nakon deset godina provedenih u inozemstvu vraća u Hrvatsku, Cedevita je gotovo kompletirala momčad za sljedeću sezonu.

7.8.2014.
20:35
VOYO logo

Ukić će priključio reprezentaciji te u četvrtak s njom otputovao na pripremni turnir u Francusku, a službeno će kao novi član Cedevite biti predstavljen 16. kolovoza u Zagrebu.

"I meni je još čudno da ću novu sezonu igrati doma, ali jako sam sretan zbog toga. Imam dobar osjećaj, puno motiva i jedva čekam da sve to skupa počne", izjavio je Roko Ukić za službenu internet stranicu KK Cedevita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogo je faktora koji su presudili u ovoj Ukićevoj odluci, a nemalu ulogu imale su Cedevitine ambicije.

"Vjerujem da je klub na dobrom putu, spreman svake sezone napraviti novi iskorak. To su mnogi prepoznali, na kraju krajeva i ja, pa mi je taj projekt bio jako interesantan te smo se zbog toga uspjeli i dogovoriti. Nadam se da ću i ja svojim dobrim igrama pomoći klubu da dođe do svih zacrtanih ciljeva", rekao je Ukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Cedeviti će Ukić naići na dobro poznato okruženje: uz izbornika Jasmina Repešu, tu je Ukićev prijatelj Marko Tomas te niz suigrača iz reprezentacije.

"Ekipa je izuzetno potentna. Neću reći puna mladih igrača već igrača željnih dokazivanja i koji imaju puno prostora za napredak u svojim karijerama. Marko i ja smo tu igrači s velikim reprezentativnim i internacionalnim iskustvom, a ako obojica budemo zdravi i u pravom tonusu, čemu se duboko nadam, bit ćemo lideri i igrači od kojih će se najviše tražiti. Držim da je to dobar spoj, takva momčad, većinom od hrvatskih igrača, slagana s vizijom. Imam jako dobar osjećaj za novu sezonu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo