ROCKETSI PONOVNO PREJAKI ZA PRVAKE: / Bogdanović i Žižić fenomenalni, Šarić nije opravdao mjesto u početnoj petorci

Image
Foto: AFP

Momčad iz Houstona morala je odmarati najboljeg igrača, ali to ih nije spriječilo da dohvate pobjedu

24.2.2019.
8:13
AFP
VOYO logo

James Harden ozlijedio je vrat na treningu, istovremeno ga je 'uhvatila' i gripa i jedina logična odluka koju su Houston Rocketsi mogli donijeti pred gostovanje u Oaklandu jest odmor za svog najboljeg igrača.

No, pokazat će se nije im bio niti potreban. Chris Paul odigrao je jednu od najboljih utakmica sezone ubacivši 23 poena uz 17 asistencija, a imao je više nego dovoljnu pomoć ostatka momčadi. Rocketsi su ove sezone na 3-0 protiv aktualnih prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović izvrstan, Šarić se utopio u sivilu

Indiana Pacersi iskoristili su poraz Philadelphije stvorivši manju separaciju u borbi za treću poziciju na Istoku. Bojan Bogdanović posjetio je klub u kojem je proveo tri mjeseca karijere nakon transfera iz Brooklyna, hrvatski igrač našao se u Washingtonu. Čarobnjacima je postigao 18 poena, dodao je po četiri skoka i asistencije, jednu osvojenu i tri izgubljene lopte.

Minnesota je gostovala kod Milwaukee Bucksa prikazavši obranu nedostojnu playoff ambicija. U tom se sivilu prezentirao i Dario Šarić koji je odigrao naslabiju utakmicu proteklih nekoliko tjedana, posebno nakon što je zaradio mjesto u početnoj petorci. Šibenčanin je završio sa sedam poena, osam skokova, tri asistencije i osvojenom loptom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavsi odigrali su odličnu utakmicu protiv Memphisa, a posebno se istaknuo Kevin Love koji nastavlja igrati u izvrsnoj formi otkada se vratio nakon četveromjesečnog oporavka od ozljede. Grizzliesima je ubacio 32 poena uz 12 skokova. Ante Žižić ponovno je odigrao kvalitetno, igrajući 30 minuta, upisao je učinak od 18 poena, sedam skokova, asistenciju i tri izgubljene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo