RASPAD SISTEMA U ZADRU: / Mnogo je zle krvi u Nazorovoj momčadi; 'Neki igrači jedni druge ne mogu vidjeti očima'

Image
Foto: PIXSELL

Bila je to teška noć za ljude u KK Zadar

18.4.2019.
10:34
PIXSELL
VOYO logo

Iako je Zadar jučer na domaćem terenu u Višnjiku bio favorit u prvoj utakmici razigravanja za ostanak u prvoj ABA ligi, makedonski MZT napravio je 'break' i slavio 89-83, te tako Zadrane gurnuo u probleme.

Image
[VIDEO] JE LI SE POLICIJA IŽIVLJAVALA NAD GLEDATELJIMA U ZADRU? /

'Ostali smo zatečeni, to se nije trebalo uopće dogoditi'

Image
[VIDEO] JE LI SE POLICIJA IŽIVLJAVALA NAD GLEDATELJIMA U ZADRU? /

'Ostali smo zatečeni, to se nije trebalo uopće dogoditi'

Rezultat još i ne izgleda tako očajno kad se uzme u obzir da su Makedonci na poluvremenu vodili 57-36. Navijači su izviždali domaće košarkaše, koji sad moraju pobijediti u Skoplju i u majstorici opet u Zadru kako bi izbjegli ispadanje. Bila je to teška noć za ljude u KK Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se baš najbolje spavalo

Dojmovi se još nisu slegli, nije se baš niti najbolje spavalo. Razgovarali smo jednim od ključnih ljudi u klubu, u glasu mu se osjetila gorčina i težina situacije. Teško je još sve za probaviti. No, više od poraza i kompromitiranje statusa u ABA ligi boli, brine da bolje kažemo, atmosfera u - svlačionici a ona je najblaže rečeno - kaotična!

Image
Image

Beograd: ABA liga, 5. kolo, KK Partizan NIS - KK Zadar 26.10.2018., Stark Arena, Beograd, Srbija - ABA liga, 5. kolo, KK Partizan NIS - KK Zadar. Luka Bozic, Sime Spralja, Ante Nazor.

Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Odnosi unutar svlačionice ozbiljno su narušeni, i to se nekako skriva pod tepih cijele sezone, ali kulminiralo je protiv MZT-a gdje se u nekim trenucima utakmice po reakcijama samih igrača vidjelo da je mnogo zle krvi u Nazorovom sastavu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pogledajte samo reakcije igrača kada izlaze vani'

"Neki igrači jedni druge ne mogu vidjeti na oči. Pogledajte samo reakcije igrača kada izlaze vani", kazao je jučer nakon utakmice trener prve momčadi Ante Nazor, koji više nema kontrolu nad momčadi i svlačionicom, a potvrdio je i to vidno utučeni strateg Zadra nakon poraza od Makedonaca, javlja Zadarski list.

"Ovo je izvan košarke. Ovo je čista psihologija, ovo nam se događa čitavu sezonu. Ne znam što da kažem ako se igrač ne vrati u obranu, ako ne posluša dogovor s time-outa ili ne zna da je pet sekundi do kraja napada", dodaje strateg Zadra i dao do znanja kako ostavka nije opcija, te kako neće odustati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se ne predajem. Ne bih bio sportaš kada bi se predavao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo