RAPTORSI UPISALI NAJBOLJI START U POVIJESTI: / Durant vodio Golden State do pobjede, Bjelica oduševio

Image
Foto: AFP

Kanađani upisali svoj najbolji start u povijesti NBA lige

27.10.2018.
8:16
AFP
VOYO logo

Nova NBA večer donijela je puno uzbuđenja, ali i jedan povijestan rezultat. Naime, Toronto Raptorsi došli do 116-107 pobjede protiv Dallas Mavericksa i tako šestom ovosezonskom pobjedom u jednako toliko nastupa obilježili najbolji start u sezonu u povijesti franšize.

Najbolji kod Toronta bio je Kawhi Leonard s 24 ubačena koša, devet skokova i pet asistencija, a s druge strane su briljirali Luka Dončić s 22 koša, pet skokova i četiri asistencije i DeAndre Jordan s 18 koševa, 15 skokova i pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant oduševio

Sinoć je još briljirao Nemanja Bjelica u pobjedi Sacramento Kingsa nad Washington Wizardsima 116-112 upisavši double double učinak, a glavna zvijezda večer bio je sigurno Kevin Durant koji je ubacio 41 koš za u pobjedi Golden Statea nad New York Knicksima 128-100, a čak 25 koševa postigao je u zadnjoj četvrtini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim susretima Charlotte Hornetsi upisali su 135-105 pobjedu nad Chicago Bullsima, La Clippersi na domaćem terenu uzeli su maksimalan plijen protiv Houston Rocketsa pobjedom 133-113, a najbolji pojedinci bili su Harrell i Williams koji su ulazeći s klupe kombinirano zabili 53 koša.

Milwaukee Bucksi lako su se obračunali s Minnesota Timberwolvsima pobjedom 125-95 na domaćem terenu, a New Orleans Pelicansi slavili su na gostovanju kod Brooklyn Netsa 117-115 predvođeni s 26 koševa Jruea Holidaya koji je na kraju tri sekunde prije kraja i pogodio koš za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo