SLAVNI DINO RAĐA SVOJIM NADAHNUTIM GOVOROM ODUŠEVIO AMERIKANCE: / 'Zahvalio se čak i čistačicama'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Četvrti Hrvat u Kući slavnih

8.9.2018.
13:47
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Dino Rađa je svojim govorom oduševio američku javnost. Sinoć u Springfieldu je slavni 51-godišnji Splićanin postao četvrti hrvatski košarkaš u Kući slavnih. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tako je Rađa nakon Dražena Petrovića (2002.), Krešimira Ćosića (1996.), Mirka Novosela (2007. kao trener) još jedan velikan koji je prošao kroz vrata Kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rađa je održao emotivni govor u kojem se sjetio skoro svih, od trenera do čistačica, kazavši kako bez ovaj uspjeh ne bi bio moguć. Upravo to ističu i američki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem se i Celticsima, Panathinaikosu, Olympiakosu, Zadru, svim doktorima, fizoterapeutima, čistačicama, domarima, svima koji su sudjelovali u mojoj karijeri."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni hrvatski košarkaš pričao je i o prijateljstvima s Draženom Petrovićem i Tonijem Kukočem. Službena stranica NBA lige izdvojila je Rađin govor i posebno istaknula dio o Petroviću i Kukoču. Na društvenim mrežama izdvojili su njegov dio u kojem zahvaljuje svojoj obitelji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dino je ovo zaslužio, njegova karijera sad je ovjenčana i ovim činom, kojim ulazi u košarkašku besmrtnost. Rađa je u Kuću slavnih ušao kao dio generacije 2018., a s njim novi stanari postali su Ray Allen, Jason Kid, Maurice Cheeks, Steve Nash, Grant Hill, Charles “Lefty” Driesell, Tina Thompson, Charlie Scott, Ora Mae Washington, Rod Thorn, Rick Welts i Katie Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo