RAĐA NOKAUTIRAO SUPARNIČKOG IGRAČA USRED UTAKMICE: / 'Oden onako nonšalantno do njih šetnjon i ovog debila potegnen u glavu'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Bivši je košarkaš u posljednje vrijeme aktivan na društvenim mrežama

2.10.2018.
14:48
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa, koji je nedavno primljen u Kuću slavnih, posljednjih je tjedana izrazito aktivan na društvenim mrežama. Osim što komentira aktualnu situaciju u hrvatskoj košarci, redovito piše hvalospjeve o nekadašnjim igračima. Našli su se tu i Toni Kukoč te Dražen Petrović, Rađa se sjetio i Vlade Divca. Sad je objavio priču o svojim igračim danima u Zadru i dogodovštinama...

DINO RAĐA U NU2: ‘Da je meni u ono doba netko mahao sa srpskom zastavom, ja bih učinio isto što i Vlade Divac’

'Vidin da svi polude kad napišen šta o Zadru'

Njegovu drugu Facebook objavu o danima u Zadru pročitajte na linku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidin da svi polude kad napišen šta o Zadru pa evo još par sitnica koje su se događale u svin klubovima i koje san naučija od starijih igrača davnih dana. Igramo u Bugarskoj osminu kupa i neki lik opali Arijana namjerno. Ka on igra doma i oće se pokazat da je zajeban. Dobro, promislin. Onda ćemo tako igrat. Međutin prvo pamet u glavu. Triba proć dalje pa se onda obračunavat. Dobijemo mi gusto par razlike i nije bilo vrime za pizdarije nego ja pričekan Zadar. Čin smo se odvojili na sigurno zoven ja akciju da radin blok za našeg koga ovaj čuva. Bilo je skoro laku noć ali je odnija doma lipu modricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi put igramo prijateljsku doma. Neću spominjat imena jer nisu bitna imena nego princip kako se za ekipu triba sve radit. Vodimo puno i ja na klupi. Igra Zuza koji je tada ima 18-19 godina. Dite.

'Uvik san prezira papke koji namjerno tuku laktovima'

U nekoj situaciji njihov centar ( 2.08 lik. Nije baš mali i slabiji nego kus čovika) opali onako pe*erski Zuzu i razvali mu usta. Prekid, ulazi doktor i gleda ga. Ja dođen i vidin Zuza krvav do kolina. Ekipe se odvojile, svaka na svoju klupu. Oden onako nonšalantno do njih šetnjon i ovog debila potegnen u glavu i kako se okrenija oko sebe još nogon u guzicu. Sam isprid njih 12. Ovi se pokupe i da neće završit utakmicu nego odu doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvik san prezira papke koji namjerno tuku laktovima. Gušta san igrat muški ali nikad papački. Evo par pizdarija šta su mi suigrači napisali i Markova strana priče. Sad očekujen od ekipe s juga, pogotovo ribara da napišu sve šta su pi*dili kroz cilu godinu. Ko bi se svega sitija samo znan da san umira od smija s njima. Je lipo kad je publika blizu. Lipa je nova dvorana ali ko može platit Jazine. Pogotovo u 5-i misec na plus 50. ? ? ?

I za kraj o mom treniranju i ponašanju neka pričaju moji suigrači. Ja neman potribu prodat se za dvi kave", stoji u Rađinoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo