PRVI PUT OVE SEZONE U NBA-U: / Igrač postigao 60 koševa, ali njegova ekipa svejedno izgubila

Image
Foto: Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia
Image
Foto: Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Ovu noć u NBA-u obilježili su izvrsni individualni nastupi

9.11.2019.
9:55
Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia
VOYO logo

Američki košarkaš Damian Lillard je sinoć postao prvi igrač NBA ove sezone koji je na jednoj utakmici zabio 60 koševa, ali to nije bilo dovoljno njegovim Portland Trail Blazersima od kojih su sa 119-115 bolji bili gostujući Brooklyn Nets.

Prošle sezone se tri puta dogodilo da su NBA igrači zabili 60 koševa na jednoj utakmici. James Harden je dva puta upisao 61 koš, a Kemba Walker je zabio 60 za Charlotte Hornetse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja postigao šest koševa

Brooklyn, koji je vodio prvih 40 minuta utakmice, predvodili su Spencer Dinwiddie i Kyrie Irving koji su zajedno ubacili deset trica. Dinwiddie je utakmicu završio sa 34 koša, a Irving je dodao 33.

Mario Hezonja je odigrao 20 minuta za Portland i u tom je vremenu ubacio šest koševa (šut iz igre 2/9, trice 0/3) uz devet skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokić predvodio Denver

New York Knicks su u gostima svladali Dallas Maverickse sa 106-102, a do pobjede ih je predvodio Marcus Morris sa 29 koševa. Mavericksima nije pomogao ni Luka Dončić koji je utakmicu završio s triple-double učinkom - uz 38 koševa upisao je 14 skokova i deset asistencija.

Denver Nuggets su sa 100-97 pobijedili Philadelphia 76erse nadoknadivši zaostatak od čak 21 koš. Do pobjede ih je predvodio Nikola Jokić sa 26 koševa, uključujući i pogodak 2,2 sekunde prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

52 poena D'Angela Russella

LA Lakers su kod kuće sa 95-80 bili bolji od Miami Heata. Anthony Davis je za sedmu pobjedu svoje momčadi ubacio 26 koševa uz osam skokova, a LeBron James 25 koševa. Kod Miamija je najbolji bio Jimmy Butler sa 22 ubačaja.

Minnesota Timberwolves su slavili sa 125-119 nad Golden State Warriorsima nakon produžetaka, a Andrew Wiggins je pobjedi pridonio sa 40 koševa. U redovima Golden Statea najbolji je bio D'Angelo Russell sa 52 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo