PRVACI SLAVILI U OKRŠAJU NAJBOLJIH MOMČADI ZAPADA: / Russell Westbrook predvodio Thunder novim triple-doubleom

Image
Foto: AFP

Houstonu je ovo bila druga utakmica bez ozlijeđenog Jamesa Hardena, dok su Warriorsi igrali bez Kevina Duranta.

5.1.2018.
9:50
AFP
VOYO logo

U okršaju dviju najboljih momčadi Zapadne konferencije NBA lige aktualni prvaci Golden State Warriors su u gostima svladali Houston Rocketse sa 124-114. Stephen Curry je ubacio 29 koševa te dodao devet skokova i pet asistencija, a Klay Thompson 28 za treću uzastopnu pobjedu Warriorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat je bio izjednačen veći dio utakmice, ali su se prvaci odvojili u posljednjoj četvrtini i mirno otišli do pobjede. Kod Rocketsa je najefikasniji s 30 poena bio Eric Gordon, Gerald Green je dodao 29 koševa, od čega je osam trica, a Chris Paul je okončao utakmicu s 28 poena, sedam skokova i devet asistencija. Houstonu je ovo bila druga utakmica bez ozlijeđenog Jamesa Hardena, dok su Warriorsi igrali bez Kevina Duranta.

Westbrookov 13. triple-double

U drugoj utakmici večeri, Russell Westbrook je upisao svoj 13. triple-double sezone s 29 poena, 12 skokova i 11 asistencija, a Paul George je postigao 31 koš za pobjedu Oklahoma Cityja protiv Los Angeles Clippersa (127-117). DeAndre Jordan je predvodio Clipperse s 26 poena i 17 skokova, Lou Williams je dodao 26 koševa i deset asistencija, a Blake Griffin 24 koša i devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clippersi su vodili s 97-94 na kraju treće četvrtine, ali je Thunder otvorio posljednju dionicu serijom 12-0 i odjurio do osme pobjede u zadnjih deset utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo