Nokautirao bivšeg suigrača i sad moli za malo mira!

Sportski direktor Cibone Nikša Prkačin očitovao se o incidentu u kojem je sudjelovao u utorak navečer.

30.5.2012.
13:51
VOYO logo

''Žao mi je što sam bio sudionik incidenta koji je bacio sjenu na perfektnu utakmicu naše momčadi koja grabi prema naslovu. Zamolio bih da se do svršetka finalne serije ta priča ostavi po strani, a ja ću se o svemu očitovati kad završi sezona. Ispričavam se našim navijačima ako im je zbog mog čina umanjena radost velike pobjede'', poručio je Prkačin u službenom priopćenju medijima.

Sukob s Kelečevićem nastavak je priče koja je počela prošlog ljeta. Kelečević je menadžer Goranu Vrbancu, bivšem cibosu s kojim se nisu uspjeli nagoditi i koji im je tada blokirao račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmici četvrtfinala kupa u prosincu između Zadra, u kojem Vrbanc danas igra, te Cibone, Prkačina su suci udaljili iz Višnjika, a dok je napuštao dvoranu, Kelečević ga je navodno provocirao i gađao kutijom od kokica pa je priča sada dobila nastavak i u Zagrebu.

No na potpuno krivi način i u krivo vrijeme kada cibosi vode u finalu protiv Cedevite sa 2:0. Inače, Prkačin i Kelečević igrali su zajedno u reprezentaciji na Europskom prvenstvom u Španjolskoj 1997. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo