POZNATI SVI PAROVI: / LeBron James i društvo dočekali suparnika u finalu Istoka

Image

Bilo im je potrebno svih sedam utakmica, ali sastav Toronto Raptorsa plasirao se u svoj prvi finale Istočne konferencije u kojem će snage odmjeriti protiv favoriziranih Cleveland Cavaliersa.

16.5.2016.
8:03
VOYO logo

Baš kao i u prvom krugu protiv Indiana Pacersa, kanadska je momčad trebala maksimalnih sedam ogleda sa konkurentima za proboj dalje. Moglo bi se to pokazati iznimno važnim budući da ih s druge strane centra sada čeka najbolja momčad konferencije i k tome još i prilično odmorna. Naime, Cavsi su do finala Istoka došli uz minimalnih osam ogleda, četiri su odigrali protiv Detroit Pistonsa, jednako toliko protiv Atlanta Hawksa. Serija započinje u noći sa utorka na srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skakačka nadmoć

Kyle Lowry i DeMar DeRozan ponovno su činili dvojac koji je za Raptorse najviše pokazao. Lowry, nominalno i prvi igrač kluba, je postigao 35 poena uz sedam skokova i devet asistencija, dok je DeRozan dodao 28 uz osam uhvaćenih lopti. Treba reći i da je domaćin ovog ogleda imao veliku skakačku nadmoć (50:30), odnosno da su Bismack Biyombo (17 koševa, 16 skokova) i Patrick Patterson (po 11 poena i skokova) sami sakupili gotovo jednak broj odbijanaca kao i cijela suparnička momčad.

Kod nje, pak, nije bilo istaknutih pojedinaca. Po 16 koševa ubacili su Dwyane Wade i Goran Dragić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje, konferencijski polufinale:

Istok

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptors – Miami Heat 116:89

(Toronto je izborio konferencijski finale rezultatom 4:3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo