POZNATE PETORKE ALL-STAR UTAKMICE: / Luka Dončić prvi do LeBrona Jamesa po broju glasova, no nije 'unutra'...

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Susret Tim LeBron i Tim Giannis bit će odigran u nedjelju u Spectrum Centru u Charlotti

25.1.2019.
8:11
AFP
VOYO logo

To što je promijenio momčad i konferenciju ne znači i da je LeBron James promijenio status koji uživa kod navijača u NBA ligi koji su ga za 68. izdanje revijalne utakmice izabrali kao igrača sa najvećim brojem glasova.

LeBron protiv Giannisa

I dok je James, zvijezda Los Angeles Lakersa, pokorila konkurenciju igrača koji će nositi dres momčadi Zapadne konferencije, zahvaljujući najvećem broju dobivenih glasova kapetan Istoka bit će grčki košarkaš Giannis Antetokounmpo. Odlučili su tako navijači, igrači koji se natječu u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta i novinari udijelivši im odgovornost predlaganja rostera koji će nastupiti na All-Star utakmici, a za koji će se pobrinuti treneri i njihovi pomoćnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret Tim LeBron i Tim Giannis bit će odigran u nedjelju u Spectrum Centru u Charlotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petorke

Petorku koju će James, kojem će ovo biti 15. nastup na All-Star utakmici, povesti u ogled protiv Istoka čine i Stephen Curry (Golden State Warriors), Kevin Durant (Golden State Warriors), Paul George (Oklahoma City Thunder), i James Harden (Houston Rockets). Namjerit će se oni na Antetokunpove suigrače za ovu utakmicu, odnosno njega i Joela Embiida (Philadelphia 76ers), Kyriea Irvinga (Boston Celtics), Kawhija Leonarda (Toronto Raptors) i Kembu Walkera (Charlotte Hornets) kojem je ovo prvi nastup na revijalnoj utakmici i u kojoj će igrati pred domaćom publikom.

Publika ga obožava

Što se tiče glasova publike, zanimljivo je da ih je na Zapadu nakon Jamesa najviše skupio slovenski rookie, 19-godišnji Luka Dončić. Ukupno je treći najbolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako mu mjesto na utakmici nije zagarantirano, uopće nema sumnje da će on biti njenim dijelom. Postat će tako i najmlađi igrač Dallas Mavericksa koji je u njoj nastupio (rekord drži Jason Kidd s 22 godine), ne i najmlađi svih vremena. To će i dalje biti Kobe Bryant koji je na All-Staru, svom prvom od njih osamnaest, debitirao s 19 godina i 170 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo