mladi slovenac izvisio / Poznate kompletne momčadi za All-Star utakmicu: Dončić nije ni među rezervama

Image
Foto: AP Images

NBA je noćas objavio i rezerve za All Star momčad, a Slovenac Luka Dončić ipak se nije našao u momčadi Zapada

1.2.2019.
9:49
AP Images
VOYO logo

NBA liga noćas je objavila kompletne postave istočne i zapadne konferencije za All Star utakmicu, koja će se 17. veljače igrati u Charlotti. 

Još prije tjedan dana objavljene su prve petorke u obje konferencije. Lebron James dobio je čast biti kapetan u svojoj prvoj utakmici u dresu Zapada, dok će Istok predvoditi Giannis Antetokounmpo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamesu će u petorci društvo raditi Steph Curry, James Harden, Kevin Durant i Paul George, a Grku Kyrie Irving, Kemba Walker, Kawhi Leonard i Joel Embiid.

Najveća vijest je da ni među rezervama neće biti slovenskog 'čuda od djeteta' Luke Dončića, člana Dallas Mavericksa koji je već u prvoj sezoni svojim sjajnim predstavama oduševio cijelu ligu. Mladi Slovenac prije sedam dana tijesno je ispao iz izbora za startnu petorku, a sada nije uvršten ni u rezerve. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapad će od rezervnih igrača predstavljati Nikola Jokić, Karl - Anthony Towns, Russell Westbrook, Damian Lillard, Klay Thompson, LaMarcus Aldridge i Anthony Davis. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Istoku će u rezervama biti Ben Simmons, Khris Middleton, Nikola Vučević, Kyle Lowry, Bradley Beal, Blake Griffin i Victor Oladipo. Potonje ime zbog ozljede će zamijeniti Jimmy Butler ili D'Angelo Russell. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na sadašnje stanje na ljestvici i sinoćnju pobjedu Milwaukeeja u Torontu, izvjesno je da će momčad koju će izabrati Giannis Antetokounmpo voditi njegov klupski trener Mike Budenholzer, dok su za trenera koji će voditi LeBronovu ekipu dvojica kandidata, Steve Kerr iz Golden Statea i Michael Malone iz Denvera. Kerr je zasada u prednosti i imat će radni All-Star vikend, ako 3. veljače Warriorsi u svojoj Oracle Areni pobijede LeBronove Lakerse, a Nuggetsi ne uspiju svladali Houston u Denveru 2. veljače te Minnesotu u gostima dan poslije. 

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo