POVRATAK HEZONJE! / Super Mario po prvi put u petorci Knicksa, no pad na ljestvici momčadi iz New Yorka i dalje izgleda nezadrživo

Image
Foto: AFP

NY Knicksi su u noći na srijedu upisali šesti uzastopni poraz

21.11.2018.
8:23
AFP
VOYO logo

Šesti uzastopni poraz i čak četrnaesti u dvadeset odigranih utakmica pretrpjeli su u noći na srijedu New York Knicksi u čije se redove nakon dvije propuštene utakmice vratio hrvatski košarkaš Mario Hezonja. Hezonja je dobio 17 minuta prilike da pokaže što može i zna, ali napadački nije u njima zabljesnuo.

Tek jedan pogođeni šut iz pet pokušaja, tri skoka i jedna asistencija učinak je koji je ostvario startavši - po prvi put u karijeri za Knickse - u udarnoj petorci protiv Portland Trail Blazersa koji su slavili 118-114, time i zadržali čelno mjesto poretka kluba Zapadne konferencije u NBA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nurkićev rekordni niz

Kod Portlanda je CJ McCollum zabio 31 poen, Damian Lillard dodao 29, a Jusuf Nurkić 13 uz 11 skokova za peti uzastopni double-double što mu je i osobni rekod u NBA ligi. Tim Hardaway mlađi odigrao je treću uzastopnu utakmicu s 30+ poena, ovaj put ubacio je 32, no novi poraz Knicksa nije uspio spriječiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danny Green ubacio je (svoj trinaesti) koš nešto prije zvuka sirene koja će oglasiti kraj utakmice Orlando Magica i Toronto Raptorsa, a njime kanadskoj momčadi i donio 93-91 pobjedu. Omjerom 14-4 Raptorsi, za koje je Kawhi Leonard ubacio 18 poena, su vodeća momčad najjače košarkaške lige svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Orlando Magic - Toronto Raptors 91-93 Washington Wizards - LA Clippers 125-118 Miami Heat - Brooklyn Nets 92-104 New York Knicks - Portland Trail Blazers 114-118

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo