POVIJESNI ZAVRŠNI TURNIR: / Osam momčadi u borbi za trofej, Cedevita lovi četvrti naslov zaredom

Image

Šibenik će od 15. do 18.

18.1.2017.
14:08
VOYO logo

Već prema tradiciji, parove je izvukao Krešo Ćosić, sin pokojnog hrvatskog košarkaškog velikana, a ždrijebu je nazočila i njegova majka Ljerka Ćosić.

Dalmatinski derbi u četvrtfinalu

"Za Zadar je organizacija Kupa uvijek specijalan događaj, ali i Šibenik je grad košarke. Uvjerena sam da će i oni biti dobri organizatori. Svim klubovima želim puno sreće i neka pobijedi najbolji", rekla je uoči ždrijeba Ljerka Ćosić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završni turnir, koji će se po prvi puta u povijesti igrati u novom formatu s osam momčadi, zajednički će organizirati šibenski prvoligaši KK Jolly JBS i GKK Šibenik čiji su predstavnici na ždrijebu najavili da će pokušati nadmašiti prošlogodišnji turnir koji je odlično organizirao Zadar. Prvog dana, 15. veljače, bit će odigrane dvije četvrtfinalne utakmice u kojima će se sastati Cedevita - Kvarner 2010 i KK Jolly JBS - Zagreb, a 16. veljače preostale dvije u kojima će se za polufinale boriti GKK Šibenik - Cibona te Split - Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona najtrofejnija

Polufinalni dvoboji su na programu 17. veljače (17 i 20 sati), a sastat će se pobjednici dvoboja Cedevita - Kvarner 2010 i Split - Zadar te u drugom dvoboju pobjednici iz srazova Jolly JBS - Zagreb i Šibenik - Cibona. Finale je na rasporedu 18. veljače (20 sati). Sve utakmice će biti igrane u dvorani Baldekin.

Posljednja tri izdanja Kupa Krešimira Ćosića osvojila je Cedevita, a najuspješnija je Cibona sa sedam naslova, ispred Zadra koji ih ima šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo