POPOVICHEVA MOMČAD U DOBROJ FORMI DOČEKUJE DOIGRAVANJE: / Spurse nikad ne treba otpisati, osjetili su to sad i prvaci

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Spursi su pobjedom protiv Warriorsa stigli do devete uzastopne pobjede

19.3.2019.
8:37
AFP
VOYO logo

San Antonio Spursi pokazali su zube i aktualnim prvacima NBA lige Golden State Warriorsima te slavljem 111-105 stigli do devete uzastopne pobjede, jedanaeste za redom pred svojim navijačima, a time i po 22. put u nizu osigurali pozitivan omjer na kraju sezone.

"Oni su momčad u najboljoj formi u ligi i očito vrlo dobro vođena. Bili su bolji od nas i na igračkom i trenerskom planu, njihova je pobjeda zaslužena", priznao je trener branitelja naslova Steve Kerr, peterostruki prvak lige u igračkim danima i trostruki kao trener Warriorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi najdulji niz sezone

Aktualni niz Spursa je drugi najbolji ove sezone, odmah do onog momčadi koju su pobijedili noći na utorak. Warriorsi su imali jedanaest pobjeda u nizu, a zanimljivo je da ovaj od San Antonio, najdulji takav od 2016. godine, stiže nakon što su u osam utakmica prije toga imali samo jednu pobjedu. Usput ostvaren je protiv i nekolicine momčadi koje su u Top 6 svojih konferencija, točnije padali su pod njima, među ostalima, Golden State, Denver, Milwaukee, Oklahoma City, Portland i Detroit.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

SAN ANTONIO, TX - NOVEMBER 18: DeMar DeRozan #10 of the San Antonio Spurs shoots over Klay Thompson #11 of the Golden State Warriors at AT&T Center on November 18 , 2018 in San Antonio, Texas. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that , by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Ronald Cortes/Getty Images/AFP

Najzaslužniji za slavlje momčadi koju vodi Gregg Popovich bili su DeMar DeRozan sa 26 poena i devet skokova te LaMarcus Aldridge koji je uz 23 koša imao i 13 uhvaćenih lopti. Najveće zvijezde Warriorsa Stephen Curry (25 poena), Kevin Durant (24) i Klay Thompson (14) kombinirali su za tricu 10-31.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žižić slavio, Hezonja i Bogdanović poraženi

Dodajmo da su do pobjede stigli Cleveland Cavaliersi protiv Detroit Pistonsa uz osam poena i šest skokova Ante Žižića, odnosno da je dan nakon što je na sebe okrenuo svjetla reflektora Mario Hezonja u dresu New York Knicksa upisao poraz uz svoju slabu napadačku igru. Poslije 17 poena, osam skokova i blokade na LeBronu Jamesu za pobjedu protiv LA Lakersa, Hezonja i Knicksi ostali su na -36 kod Toronto Raptorsa. Hrvatski košarkaš ubacio je osam poena, imao pet skokova i tri asistencije u devetom porazu momčadi u posljednjih deset utakmica.

Image
DOSAD NEPOZNATI DETALJ O HEZONJI: /

U ovom leži tajna Marijevog poteza karijere kojim je posramio LeBrona i oduševio Ameriku

Poraz su upisali i Indiana Pacersi kod Portland Trail Blazersa. U konačnih 106-98 za domaćina najviše je ugradio Damian Lillard sa 30 poena i 15 asistencija. Bojan Bogdanović je za Pacerse ubacio 15 koševa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons 126-119 Washington Wizards - Utah Jazz 95-116 Boston Celtics - Denver Nuggets 105-114 Toronto Raptors - New York Knicks 128-92 Oklahoma City Thunder - Miami Heat 107-116 San Antonio Spurs - Golden State Warriors 111-105 Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans 125-129 (produžetak) Phoenix Suns - Chicago Bulls 101-116

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo