PONAJBOLJI KOŠARKAŠ SVIJETA NE ŽELI IGRATI ZA SVOJU MOMČAD: / 'Lešinari kruže u nadi da će biti akcije oko drafta'

Image

Pomalo ispod radara ove godine ide priča o neigranju Leonarda za Spurse

4.4.2018.
13:29
VOYO logo

Ponajbolji košarkaš svijeta Kawhi Leonard ove je sezone odigrao samo devet utakmica za San Antonio Spurse zbog problema s kvadricepsom. Košarkaš koji u svojim vitrinama ima prsten prvaka, titulu MVP-a finala i dva puta je bio u All-Star momčadi dobio je zeleno svjetlo od liječnika da se vrati na terene, ali on je neovisno o klubu dva puta bio u New Yorku na rehabilitaciji da se na kraju ne bi vratio u momčad.

Prozivali su ga i suigrači

Zbog toga NBA kuloarima kruže priče kako Kawhi želi napustiti San Antonio. Kao jedan od razloga navodi se i kompanija za proizvodnju tenisica koja je natuknula 26-godišnjoj zvijezdi da, ako želi potpisati bogat ugovor, mora igrati na većem tržištu od San Antonija. Već su i suigrači prozivali Leonarda zašto se još nije vratio u momčad, a trener Gregg Popovich priprema momčad za doigravanje kao da se on neće vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam razgovarao s generalnim menadžerima nekoliko timova i na kraju sezone će zvati Spurse te se raspitivati o Leonardu", rekao je poznati ESPN-ov novinar Brian Windhorst. Iste informacije ima iz Zach Lowe koje je objavio kako je to "100 posto istina. Lešinari kruže u nadi da će biti akcije za vrijeme drafta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leonard može postati slobodni igrač 2019. godine kada ima opciju da izađe iz aktualnog ugovora i bit će zanimljivo pratiti ovu pomalo bizarnu situaciju s obzirom na to jer se na Spurse gleda na jednu od najboljih franšiza u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo