Pogledajte na koju TV seriju LeBron James plače

Najbolji košarkaš današnjice Lebron James otkrio je i jednu zanimljivost.

10.2.2015.
15:12
VOYO logo

Lebron James i Cleveland Cavaliersi u posljednje vrijeme igraju zaista sjajno. Cavsi su u posljednjih 13 utakmica ostvarili čak dvanaest pobjeda, i sa skorom 32:21 drže drugu poziciju divizije central, ukupno petu na Istoku. Sinoć Cavsi nisu igrali, a LeBron James, tada, čim više pokušava provesti kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji. James je, stoga, imao i vremena za sebe, pa je ponovno gledao svoju omiljenu seriju "Princ iz Bel Aira', a svojim je fanovima je na društvenoj mreži Instragram otkrio i jednu zanimljivost.

Naime, James se otvorio te otkrio kako se svaki puta rasplače kada gleda epizodu u kojoj Will ujaku Philu govori o odrastanju bez oca, te pusti suzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je James također odrastao bez oca, ta ga scena svaki puta pogodi u srce. Iz razloga i što odrastanje Jamesa nije bilo nimalo lagano. Naime, prva zvijezda Clevelanda je odrastao u opasnom kvartu, okružen lošim društvom, nasiljem, kriminalom i drogom. Ali, na svu sreću, njegova majka, s kojom ima poseban odnos, usmjerila ga je na pravi put, i zajedno sa zajednicom, profesorima, i širom familijom, bila velika podrška u njegovoj košarkaškoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog navedenog James je aktivan u zajednici i svaki puta se rado odaziva svim humanitarnim akcijama. A suze zbog scene o ocu samo pokazuju da je čovjek, čovjek koji je uspio ostvariti svoje snove. Unatoč teškom putu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo