POGBIN UVJET ZA OSTANAK NA OLD TRAFFORDU JE ZAPRAVO UCJENA: / Može li Manchester United pristati na ovo!?

Image
Foto: AFP

Solskjaer zna što želi od Uniteda sljedeću sezonu, međutim, njegova ambicija sudara se s ambicijama pojedinaca

8.4.2019.
12:41
AFP
VOYO logo

Pronašao je francuski veznjak Paul Pogba ono što ga je činilo nekoć najskupljim nogometašem svijeta po odlasku Josea Mourinha s klupe Manchester Uniteda. Ole Gunnar Solskjaer je raskužio svlačionicu od negativnih emocija, 'oslobodio' igrače i uslijedila je impresivna serija sad ipak prekinuta dvjema porazima u posljednje tri utakmice.

Solskjaer zna što želi od Uniteda sljedeću sezonu, međutim, njegova ambicija sudara se s ambicijama pojedinaca koji u nadolazećem ljetu vide priliku za transfer iz snova. Poznato je da je Pogba označen kao meta Real Madrida i poznato je da on ne bi imao ništa protiv prelaska pod komandu Zinedinea Zidanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri milijuna kuna tjedno

Postoji i mogućnost da se zadrži u klubu za kojeg je ugovorno vezan do lipnja 2021. godine, a da bi se takvo što dogodilo Francuz očekuje da se poslušaju neki njegovi zahtjevi. Čelništvu kluba to nije nužno, no primjer kakav je Pogba kad želi igrati i kakav je kad makne nogu s gasa imali su priliku vidjeti u tekućoj sezoni.

E sad, to što Pogbin zahtjev zvuči kao ucjena, druga je stvar. Prema navodima dijela engleskih medija francuski nogometaš ostat će u klubu odluči li mu čelništvo drastično povećati primanja. Točnije, izjednačiti ih s onime što dobiva Alexis Sanchez. A to iznosi 460,000 funti tjedno što bi odgovaralo primanjima od oko četiri milijuna kuna svakih sedam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo