'PLAKAO SAM, ALI NIKOME NISAM SMIO REĆI ZAŠTO': / Rađa otkrio jedan od najemotivnijih trenutaka svoje karijere

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Image
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Rađa je posebne riječi hvale imao za srpskog košarkaša Nikolu Jokića

1.4.2020.
9:38
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
VOYO logo

Legenda hrvatske košarke Dino Rađa gostovao je u podcastu NBA Europe. Nekadašnji član Boston Celticsa i mitske Jugoplastike priznao je koliko ga je dirnuo poziv u košarkašku Kuću slavnih prije dvije godine. Bio je to emotivan trenutak za njega, ali, zbog posebnih pravila, nije nikom smio reći.

"Sjećam se da sam dobio poziv u kojem mi je rečeno da ću uskoro biti spojen u konferencijski poziv sa Zoranom Radovićem. Isprva sam mislio da ćemo razgovarati o FIBA kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, koje su po meni potpuni promašaj, i njihovom odgađanju za sljedeće ljeto. Kada se Zoran uključio u poziv, samo mi je rečeno: "Želimo vam reći da ste primljeni u Kuću slavnih". Postojala je jedna caka. Nisam smio nikome reći tjedan dana. Bilo je to jako emotivno, plakao sam, a nisam mogao pričati nikome o takvom uspjehu. Rekao sam naravno svojoj ženi, jedino njoj, jer joj sve govorim", priznao je slavni hrvatski košarkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] NEIZVJESNA JE SUDBINA PH, ALI IZ ZADRA ODRIJEŠITO PORUČUJU: /

'Ne želimo osvojiti naslov za stolom, nego na terenu'

Pohvale za Jokića

Rađa je posebne riječi hvale imao za srpskog košarkaša Nikolu Jokića. Zvijezda Denver Nuggetsa oduševljava svojim igrama u NBA ligi, a nekim svojim potezima podsjeća na Rađu.

"On je tako talentiran momak, ima košarku u malom prstu. Gleda uvijek naprijed, uvijek u budućnost i zna točno što će napraviti nekoliko poteza unaprijed. Čita košarku jako dobro, jedan je od najvećih košarkaških umova koje sam vidio u posljednje vrijeme na terenu. Fantastično je gledati ga", rekao je Rađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo