PHILADELPHIA RAZBILA MILWAUKEE U OKRŠAJU ISTOKA: / Kamerunsko čudovište 'pojelo' aktualnog MVP-a lige

Image
Foto: Profimedia

Embiid je utakmicu završio s 31 poenom i 11 skokova, a najučinkovitiji je kod Miwaukeeja bio Khris Middleton s jednakim brojem poena kao i Embiid

25.12.2019.
22:59
Profimedia
VOYO logo

U drugoj utakmici akcijom "napucanog" božićnog NBA programa Philadelphia 76ersi pomalo su iznenađujuće došli do pobjede 121:109 nad vodećom momčadi Istoka Milwaukee Bucksima.

Bucksi su od početka izgledali kao da su pronašli recept kako usporiti najveću zvijezdu Philadelphije Kamerunca Joela Embida, no kratko je trajalo njihovo veselje. Harris i Horford svojim su koševima dali malo "zraka" Embiidu, dok je na drugoj strani aktualni MVP Giannis Antetokounmpo imao vrlo neučinkovitu večer, najviše zahvaljujući upravo Embiidovoj sjajnoj obrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sixersi su lagano gradili vodstvo kroz cijelu utakmicu, a vodili su u trećoj četvrtini čak 27 razlike. Bucksi su se potrudili spustiti tu razliku, stigli su u posljednjoj četvrtini do devet poena razlike, ali bliže od toga nisu mogli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Embiid je utakmicu završio s 31 poenom i 11 skokova, a najučinkovitiji je kod Miwaukeeja bio Khris Middleton s jednakim brojem poena kao i Embiid. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Image
OTVORENO JE GLASOVANJE ZA NBA ALL-STAR UTAKMICU: /

Evo kako možete glasovati za hrvatske košarkaše

Image
OTVORENO JE GLASOVANJE ZA NBA ALL-STAR UTAKMICU: /

Evo kako možete glasovati za hrvatske košarkaše

Slavlje Celticsa

U prvoj utakmici večeri Boston Celticsi upisali su svoju četvrtu pobjedu u nizu i to protiv NBA prvaka Toronto Raptorsa. Zelena momčad slavila je na gostovanju u Kanadi rezultatom 118:102 i tako stigla do druge poziciji na Istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su u utakmicu krenuli bez važnih igrača Marca Gasola, Pascala Siakama i Normana Powella, Raptorsi su u utakmicu ušli furiozno. U prve dvije minute utakmice iznenadili su Celticse serijom 10:0 i trener Kelta Brad Stevens morao je pozvati time-out kako bi se malo regrupirali i oporavili od početnog šoka.

Bio je to sjajan potez. Ne znamo što je Stevens rekao svojoj momčadi na odmoru i je li im dao onaj napitak iz Space Jama, ali na teren kao da je izašla neka druga momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celticsi su počeli trpati nemilosrdno i vratili su se u utakmicu do poluvremena su imali vodstvo 20:19, a ostatak utakmice tekao je samo u smjeru pobjede zelene momčadi.

Najraspoloženiji je u redovima Celticsa bio Jaylen Brown koji je na trenutke izgledao nezaustavljivo. Brown je utrpao 30 poena uz šest skokova i četiri asistencije, s tim da je zabio svoja prva četiri pokušaja za tricu. Ukupno je u utakmici zabio pet trica, a impresivan je bio u trećoj četvrtini u kojoj je zabio 16 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brownu je pomogao Kemba Walker koji je s 22 poena također iznio velik dio ofenzivnog tereta.

U izostanku glavnih zvijezda prva violina Toronta bio je Fred VanVleet koji je zabio 27 poena, a druga Chris Boucher koji je zabio 24 poena. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo