VIDEO: / Utakmica za pamćenje! Uništio ih je u 12 minuta

Košarkaši Indiana Pacersa savladali su u Indianapolisu Miami Heat 93:90 u petoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige i tako smanjili zaostatak u seriji na 3:2.

29.5.2014.
9:06
VOYO logo

Bila je ovo prva meč-lopta za Miami, a Indiana je pobijedila zahvaljujući sjajnom Paulu Georgeu i problemu s osobnim pogreškama Miamijevog najboljeg igrača LeBrona Jamesa (4 osobne nakon samo 11 sekundi igre u drugom poluvremenu). James je odigrao svega 24 minute i za to je vrijeme upisao najslabiji učinak u karijeri u doigravanju, svega 7 poena, dok je s druge strane briljirao George s 37 ubačenih koševa, od čega 21 u posljednjoj četvrtini.

George i David West kombinirano su zabili Indianinih 36 posljednjih koševa, uključujući svih 29 u posljednjoj četvrtini. Nakon Jamesove trice za poravnanje na 81:81 tri minute i 51 sekundu prije kraja George je ubacio sljedećih osam koševa Pacersa, uključujući dvije trice za vodstvo 91:87 46 sekundi prije kraja. Miami je imao posljednju priliku za poravnanje, ali trica Chrisa Bosha iz kuta 4.9 sekundi prije kraja nije našla put kroz mrežicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/1qomSLy9V_4

Koliko je George odigrao sjajno drugo poluvrijeme za Indianu svjedoči podatak da je šutirao 12-19 iz igre, od čega 8-10 u posljednjoj četvrtini. West je susret završio s 19 koševa i 9 skokova, Roy Hibbert ubacio je 10 uz 13 skokova, dok je Lance Stephenson susret završio s 12 koševa. Kod Miamija je prednjačio Bosh s 20 koševa i 10 skokova, dok su Dwyane Wade i Rashard Lewis ubacili po 18. Lewis je trice gađao 6-9, iako je do tog trenutka iza linije za tri poena šutirao 0-6, a 3-21 u cijelom doigravanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šesta utakmica serije igra se u petak u Miamiju, a potencijalna sedma prema potrebi u nedjelju u Indianapolisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo