Partizan neće ulaznice od Zvezde

Crno-beli će biti bez podrške Grobara na sutrašnjem derbiju

2.4.2013.
20:48
VOYO logo

Košarkaški klub Partizan odbio je da za sutrašnji derbi primi od Crvene zvezde 400 karata za svoje navijače.

- Pored dobre volje koju je Uprava Crvene zvezde Telekom napravila učinivši gesti kojim nudi 400 karata za navijače Partizana, i pored naše još bolje volje, ne možemo to da prihvatimo - stoji u zvaničnom saopštenju Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Događaji na utakmicama između Crvene zvezde i Partizana tokom ove sezone, prva utakmica u ABA ligi kada je klub iz Humske bio domaćin, između 500 i 600 navijača Crvene zvezde je pod poznatim okolnostima ušlo u Pionir bez karata, potom dešavanja na utakmici finala Kupa "Radivoja Koraća" u Kragujevcu, su suviše sveži da to može da se reguliše gestovima.

Mi imamo obavezu da našim navijačima obezbedimo ravnopravan tretman tokom čitave sezone, a u kontekstu ovakvih događaja ne možemo pri kraju takmičarske godine pristajati na ponude, koje ne mogu da kompenzuju prethodna dešavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želimo da se sve utakmice Crvene zvezde i Partizana do kraje sezone igraju isključivo pred navijačima domaće ekipe, da se smanji mogućnost od pravljena incidenata i u slučaju istih jasno vidi ko je odgovoran. Pre početka sledeće sezone otvoreni smo za pregovore i dogovore o podeli karata koji zaista i mogu da budu početak boljih odnosa".

Košarkaški derbi između Crvene zvezde i Partizana igraće se u sredu od 21:00 u dvorani Pionir u okviru drugog kola Agroživ Superlige Srbije. U Prvom kolu večiti rivali su zabeležili pobede, a uoči predstojećeg meča trener crno-belih duško Vujošević ulogu favorita je prepustio Crvenoj zvezdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo