OVOG IMA SAMO NA BALKANU: / Policija u dvorani zadržala šestoricu košarkaša Partizana

Image
Foto: AFP, ANDREJ ISAKOVIC
7.6.2016.
8:43
AFP, ANDREJ ISAKOVIC
VOYO logo

Srpski Kurir piše kako prema nepisanom pravilu igrači ne smiju izađi van iz dvorane sve dok se ne sklone navijače suparničke momčadi. Tako je bilo i ovoga puta. Zbog velikog animoziteta između Crvene zvezde i Partizana srpska policija ništa ne prepušta slučaju da ne bi došlo do nemilih scena.

Pokušali izaći kroz tunel

Tako su u nedjelju poslije druge utakmice finala između Crvene zvezde i Partizana (Zvezda sad vodi u seriji 2-0) organi reda zadržali šestoricu košarkaša Partizana da ne izađu iz Pionira. Iako su njihovi suigrači otišli iz dvorane oko 23.40, Novica Veličković, Jamar Wilson, Božo Đumić, Aleksandar Cvetković , Adin Vrabac, Aleksandar Magdevski morali su sjediti u hodniku nekih 20 minuta duže nego što su to oni planirali. Razlog njihovog zadržavanje je sigurnosne naravi. Iako su spomenuti košarkaši Partizana pokušali izaći iz dvorane kroz tunel, policija ih je vratila nazad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek kad su dobili obavijest da je ispred dvorane sve sigurno, igrači su mogli napustiti Pionir. Što se tiče same utakmice, vrijedi istaknuti kako je junak pobjede Crvene zvezde bio Marko Gudurić koji je pogodio pobjedničku tricu devet desetinki prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo