INSAJDER TVRDI / Shams Charania: 'Ovo je Dream Team za Olimpijske Igre': Trese se košarkaški svijet

Image
Foto: Profimedia

Shams Charania otkrio je sigurne putnike u avionu košarkaškog 'Dream Teama' za OI u Pariz i ostale bombastične informacije

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

29.2.2024.
13:53
Profimedia
VOYO logo

Shams Charania, jedan od najbolje upućenih izvora u NBA ligi, objavio je putem Instagram kanala i X mreže, kao i medija za koji izvještava, kojih šest igrača su sigurni za odlazak na Olimpijske Igre u Parizu kao članovi košarkaške reprezentacije SAD-a Stevea Kerra, odnosno koje su najnovije informacije po tom pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurni zastrašujući putnici u avionu za Pariz su: šuter epskih razmjera Kevin Durant, centar čudesnih mogućnosti Joel Embiid, playmaker koji zabija trice bez da ne gleda Stephen Curry, jedan od najboljih ikad LeBron James, fantastični Jayson Tatum i odlični Jrue Holiday.

Image
IMA SE, MOŽE SE /

Jordanov dres koji je nosio za 'Dream team' prodan na aukciji, od iznosa će vam se zavrtjeti u glavi

Image
IMA SE, MOŽE SE /

Jordanov dres koji je nosio za 'Dream team' prodan na aukciji, od iznosa će vam se zavrtjeti u glavi

Time što je njih šest sigurno ostalo je slobodnih još toliko mjesta u momčadi zvijezda. Očekuje se da njih zauzmu Devin Booker, Anthony Davis, Bam Adebayo, Tyrese Haliburton, Kawhi Leonard i Paul George. The Athletic, čiji je Shams Charania i novinar, je donio informaciju kako će Jrue Holiday i Devin Booker biti dio američke košarkaške reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki košarkaški savez je u siječnju objavio popis 41 igrača, s kojeg će ih 12 biti odabrano za Igre koje su u Parizu u srpnju i kolovozu. U rujnu je Marca donijela veliki tekst o tome koji igrači bi htjeli igrati s LeBronom u Parizu. Ali, popis je kud i kamo još veći:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarrett Allen, Paolo Banchero, Desmond Bane, Scottie Barnes, Mikal Bridges, Jaylen Brown, Jalen Brunson, Jimmy Butler, Alex Caruso, Anthony Edwards, De'Aaron Fox, Aaron Gordon, James Harden, Josh Hart, Tyler Herro, Chet Holmgren, Brandon Ingram, Kyrie Irving, Jaren Jackson Jr., Cam Johnson,  Walker Kessler, Damian Lillard, Donovan Mitchell, Chris Paul, Bobby Portis, Austin Reaves, Duncan Robinson, Derrick White i Trae Young.

Čini se kako američka košarkaška reprezentacija misli itekako ozbiljno na Olimpijskim igrama u Parizu. Steve Kerr imat će na raspolaganju strašnu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo