OVO BACA DRUGAČIJU SJENU NA DEBATU O NAJVEĆEM: / 'Jordan bi danas zabijao 60 poena po utakmici...'

Image
Foto: KIMBERLY BARTH / AFP / Profimedia

Rasprava o najvećem pojačala se nakon što je LeBron James s Lakersima osvojio naslov

4.11.2020.
10:26
KIMBERLY BARTH / AFP / Profimedia
VOYO logo

David Falk, nekadašnji menadžer MichaelaJordana, pojasnio je u razgovoru za SiriusXM NBA Radio razliku između ere kad je njegov klijent dominirao i ove sadašnje. Pritom se uključio i u debatu oko toga tko je najveći ikad.

"Jordan bi danas prosječno postizao 60 poena uz 75% posto preciznosti šuta po utakmici. Po meni danas nema toliko talenata kao u Jordanovoj eri. Rekao bih da u današnjem NBA-u postoji četiri ili pet superzvijezda, dok ih je u Jordanovoj eri bilo vjerojatno 25. Sve je drugačije i zato se ne mogu uspoređivati igrači iz različitih era", kazao je i dodao kako se Kobe Bryant najviše približio Jordanu zbog atleticizma, želje za pobjedom i činjenice da je poput Michaela, dok ovaj nije otišao u Wizardse nakon umirovljenja, cijelu karijeru igrao za jedan klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako pitate Jordana, a ja jesam nekoliko puta, je li ikada želio igrati s Birdom i Magicom u momčadi, pogledao bi vas kao da ste na drogama i odgovorio nema šanse. Volio ih je, ali im je svaku večer želio isprašiti tur", kazao je među ostalim Falk što je bio vjerojatno njegov komentar na razdoblje kad je LeBron James napustio Cleveland kako bi igrao u supermomčadi Miami Heata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jordan je tijekom karijere s Chicago Bullsima osvajao u dva navrata po tri naslova u nizu, dok je njegov konkurent za titulu GOAT-a osvojio dva naslova s Miami Heatom, jedan s Clevelandom i nedavno četvrti s LA Lakersima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo