OVAJ POTEZ ĆE ZATRESTI NBA LIGU: / Stvara se novi super dvojac, Chris Paul dolazi kod Jamesa Hardena

Image

U NBA ligi sprema se jedna od najznačajnijih razmjena igrača ovog ljeta.

29.6.2017.
9:33
VOYO logo

Takav potez traži i određenu žrtvu pa bi u suprotnom smjeru, prema LA Clippersima trebala otići sedmorica igrača, među kojima su Patrick Beverley, Lou Williams i Sam Dekker te izbor prve runde drafta za 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harden zvao Paula

Nesumnjivo, to je potez koji mijenja snage na Zapadu. Navodno je James Harden uspio nagovoriti Paula na "trade", iako se govorilo kako će možda i najbolji razigravač lige otići kod Gregga Popovicha u San Antonio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hardenu ipak treba kreativna pomoć u vanjskoj liniji, iako ga je u prošloj sezoni Mike D'Antony, koji je dobio nagradu za trenera godine u NBA ligi, od šutera preusmjerio prema poziciji razigravača.

Houston je ove sezone stigao do konferencijskog polufinala, gdje ih je izbacio San Antonio s 4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje li Griffin?

Clippersi su ostali bez igrača koji u kombinaciji s Blakeom Griffinom i trenerom Docom Riversom nije uspio donijeti veći iskorak u NBA doigravanju. Paul (32) je prije šest godina stigao u Clipperse iz tadašnjih New Orleans Hornetsa, ali nije ispunio očekivanja jer niti jednom nije uspio odvesti momčad dalje od drugog kruga doigravanja.

I Griffin želi otići iz kluba, iako izvori iz NBA lige tvrde kako će Clippersi s njim, nakon Paulova odlaska, potpisati novi ugovor. Politiku kluba sad vodi legendarni Jerry West koji je radio fenomenalan posao u Lakersima pa u Warriorsima, a sad će nešto pokušati napraviti i s Clippersima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo