OTKRIVEN DOSAD NEPOZNAT DETALJ O IVICI ZUBCU: / Zbog ovog se danas svi smiju Lakersima i Magicu

Image
Foto: AFP

U Clipperse ga je doveo jedan od najboljih izvršnih direktora lige

31.3.2019.
18:59
AFP
VOYO logo

Ivica Zubac dres Los Angeles Clippersa nosi svega dva mjeseca, ali već je oduševio njihove navijače. U Clipperse je stigao iz Lakersa, a posebno je zanimljiva priča oko toga na koji način je stigao u redove trenutne momčadi.

Jerry West je 40 godina proveo u Lakersima, prvo kao igrač, kasnije trener i generalni menadžer, a proteklih dvadeset godina iskristalizirao se kao jedan od najboljih izvršnih direktora u NBA ligi. Na jednoj privatnoj večeri, West je prijateljima ispričao što se to događalo u večeri spomenutog tradea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva anegdota

"Nedugo nakon što je formalizirao trade za Ivicu Zupca, West se našao s prijateljima na večeri. Nije mogao vjerovati načinu kako je uspio dovesti Zupca. Nije niti pomišljao da bi ga se Lakersi riješili, a ostao je šokiran kada je dobio poziv Magica Johnsona. Dakle, Lakersi su nazvali Clipperse s ponudom, a West nije niti sekunde dvojio. Dok je prijateljima prepričavao događaj, stolom se razlomio glasan smijeh", izvješta ESPN.

Otkada je Zubac stigao u novi klub postao je jedan od najučinkovitijih obrambenih igrača lige, a Clippersi su u tom razdoblju ostvarili omjer 16-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo