OSTAJE U EUROPI ILI ODLAZI U SAD? / Ako se dogodi ovaj transfer, svijet NBA lige više neće biti isti

Image
Foto: AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV
14.6.2017.
8:50
AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV
VOYO logo

Rusi žele čuti njegov odgovor što prije.

"Naša ponuda je na stolu i Teodosićev odgovor želimo čuti što prije", kazao je predsjednik CSKA Vatutin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U ovom trenutku, ja meditiram'

Prošlogodišnji europski prvak nije uspio obraniti naslov, na Final fouru Eurolige u Istanbulu, Moskovljane je u polufinalu pobijedio Olympiakos, da bi na kraju naslov uzeo Obradovićev Fenerbahçe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teodosić je dao izjavu za rusku agenciju TASS.

"Sad se želim odmoriti i na miru odlučiti gdje ću nastaviti svoju karijeru. U ovom trenutku, ja meditiram", kazao je srpski košarkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heat nudi 10 milijuna dolara po sezoni

Miami Teodosiću nudi, osim izazova igranja u najjačoj ligi svijeta i mondenog života na Floridi, još i deset milijuna dolara po sezoni, što je, kad se oduzme visoki porez u SAD-u, možda i jednako onome što najbolji srpski košarkaš ima u Moskvi.

No, mogao bi presuditi izazov igranja u najboljoj ligi svijeta. Uistinu, bila bi šteta da igrač takve kvalitete ne zaigra u NBA ligi. Teodosića su glavni menadžeri NBA lige u opsežnoj anketi proglasili "najboljim košarkašem izvan NBA".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone, Teodosić je u 44 odigrane utakmice imao 14,2 poena po utakmici, 6,7 asistencija i 2,3 skokova uz 36,7 posto šuta za tri poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miamiju izmaknuo 'play-off'

Momčad koju vodi Eric Spoelstra, ove je sezone igrala iznenađujuće dobro, nanizala 13 pobjeda, ali joj je na kraju doigravanje izmaknulo za jednu pobjedu.

Navijači Heata, ako se Teodosić odluči s 30 godina na dolazak u NBA, na parketu American Airlines Arene gledali bi srpsko-slovensku kombinaciju, jer je prošlog ljeta za Heat potpisao Goran Dragić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je najbolji dodavač na svijetu", tim riječima su Amerikanci predstavili Teodosića koji je predvodio reprezentaciju Srbije protiv SAD-a u olimpijskom finalu prošle godine u Riju.

S fenomenalnim razigravačem ranije su se naviše povezivali Brooklyn Netsi zatim i Denver Nuggetsi, gdje bi Teodosić igrao u paru s odličnim srpskim centrom Nikolom Jokićem, ali sad je u prvi plan iskočila ponuda Miamija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusima je gotovo prvenstvo, ali Teodosić novi ugovor s Moskovljanima može potpisati tek 7. srpnja.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo