OPROŠTAJ OD DUNCANA UZ MIŠU KOVAČA: / Bezvremenski hit za najvećeg gospodina koji je koračao NBA parketima

Image
Foto: AFP, ANDY LYONS

Redakcija portala NBA Cro na genijalan se način oprostila od jednog od najboljih košarkaša svih vremena, legendarnog 'gospodina u tenisicama' Tima Duncana.

21.12.2016.
14:05
AFP, ANDY LYONS
VOYO logo

Naime, na svoj Facebook profil stavili su kompilaciju ovog legendarnog košarkaša uz vječni hit Mate Miše Kovača "Ako me ostaviš", uz komentar:

STIGLA NAJVEĆA NAGRADA ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH IKAD: Spursi službeno umirovili legendu

"Sinoć su se Spursi i službeno oprostili od Duncana, a danas se NBACro.com redakcija oprašta od najvećeg gospodina koji je koračao NBA parketima. Adio magistre i sretno u mirovini".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako su se u noći sa nedjelje na ponedjeljak po hrvatskom vremenu i njegovi San Antonio Spursi službeno oprostili od legende umirovivši njegov dres s brojem 21 pod svod AT&T centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duncan je karijeru započeo 1997., a završio krajem prošle sezone. U razdobolju između osvojio je pet naslova NBA prvaka pri čemu je triput proglašen najkorisnijim igračem finala, a dvaput cijele lige. Nastupio je na 15 All-Star utakmica i u povijest otišao kao najbolji strijelac Spursa svih vremena. Karijeru je zaključio sa 26,496 poena (prosjek 19,0), 15,091 skokova (prosjek 10,8) i 4,225 asistencija (prosjek 3,0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo