OPROŠTAJ BOSTONA: / Cleveland Cavaliersi doznali suparnika u konferencijskom polufinalu

Image

Košarkaši Atlanta Hawksa plasirali su se u konferencijski polufinale nakon što su s ukupnih 4:2 u seriji prvog kruga Istočne konferencije NBA lige svladali sastav Boston Celticsa.

29.4.2016.
8:04
VOYO logo

Paul Millsap je ubacio 17 poena i uhvatio osam lopti ispod obruča, Al Horford i Kent Bazemore dodali svaki po 15 koševa za Hawkse kojima je serija protiv Bostona u doigravanju pripala po prvi puta još od kada su St. Louis Hawksi nadigrali Celticse u finalu lige 1958. godine. I dok je pred Atlantom serija protiv prvih favorita Istoka Cleveland Cavaliersa, a ona započinje utakmicom u ponedjeljak, igrači Bostona se i treći uzastopni puta opraštaju od doigravanja već u njegovom prvom krugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća četvrtina bila je ključna

Prijelomnom se za pobjedu Atlante u ovoj utakmici pokazala treća četvrtina u kojoj su njeni igrači ubacili 39 poena gađajući 74 posto iz igre. Njihova najveća prednost na utakmici iznosila je 28 koševa razlike, a pomoglo je u tome i loše otvaranje domaćina koji je pogodio tek četiri od uvodnih osamnaest lopti na utakmici i u prvom poluvremenu imao tek 28 posto preciznosti šuta. Nisu tijekom cijelog ogleda niti blistali iza crte za tri poena, čemu u prilog govori omjer pogođenih i pokušanih ubačaja 7-32.

Kod Bostona je najviše pokazao Isaiah Thomas s 25 poena i deset asistencija, ali i njegovih 1-7 za tricu i 9-24 ukupno dokazuju da nije napadački blistao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje, rezultat prvog kruga:

Istočna konferencija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celtics – Atlanta Hawks 92:104

(Hawksi su izborili konferencijski polufinale s ukupnih 4:2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo