OGLASIO SE I NOKAUTIRANI IGRAČ SPLITA: / 'Vidio sam krv na bradi pa sam malo poludio, šteta što mi glava nije jače pukla'

Image
Foto: Screenshot

Nakon sudačkog vijećanja poslije meteža isključeno je šest igrača Splita i osam Zadra pa se utakmica do kraja igrala četiri na četiri

18.3.2018.
21:38
Screenshot
VOYO logo

DALMATINSKI DERBI U SJENI DIVLJAČKOG ISPADA: Pogledajte kako je Zadrov Amerikanac nokautirao košarkaša Splita

Image
DALMATINSKI DERBI U SJENI DIVLJAČKOG ISPADA: /

Pogledajte kako je Zadrov Amerikanac nokautirao košarkaša Splita

Image
DALMATINSKI DERBI U SJENI DIVLJAČKOG ISPADA: /

Pogledajte kako je Zadrov Amerikanac nokautirao košarkaša Splita

Derbi kola košarkaške A1 lige između Splita i Zadra obilježila je sveopća tučnjava igrača sedam minuta prije kraja pri rezultatu 95-64 za Zadrane. Došlo je do razmirice i naguravanja između Splitovog Marčinkovića i Zadrovog Amerikanca Knowlesa, a u to je uletio mladi igrač Splita, Mate Kalajžić, kako bi smirio situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Samo me poškakljao'

Ali u tome nije uspio već je Amerikanac smirio njega nokautiravši ga direktnim udarcem šakom u glavu:

"Došao sam smiriti situaciju i odvojiti ih, a onda mi je doletjela šaka u glavu. Totalno nepotrebno. Žao mi je što mi glava nije „pukla“ malo jače, možda bi tad Knowles bio kažnjen sve do doigravanja. Nisam išao s borbenim stavom prema njemu, nego razdvajati. Da sam se krenuo potući s njim, možda bi me „ugasio“ na 20 minuta. Ovako me samo „poškakljao“. Srećom, uhvatio me više po vratu, nego po licu", rekao je Kalajžić za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rekli su mi da ne budem indijanac'

Kalajžić se brzo pridigao i krenuo se obračunati s Knowlesom, ali suigrači su ga spriječili u tome:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, vidio sam krv na bradi pa sam malo „poludio“, ali sve je dobro završilo. Da me pogodio koji centimetar gore, tko zna što bi bilo. Vladović, Bašić i Brzoja su me smirili. Rekli su mi da ne budem „indijanac“. Ovo nikad nisam doživio, ni na ulici. Žao mi je što se to dogodilo u našoj dvorani i još na televiziji", zaključio je mladi Splićanin.

Nakon sudačkog vijećanja isključeno je šest igrača Splita i osam Zadra pa se utakmica do kraja igrala četiri na četiri. A na klupi su ostali samo treneri Naglić i Skelin jer su i njihovi pomoćnici morali u svlačionicu. Zadar je na koncu slavio sa 120-88.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo