Odrezao kosu nakon 15 godina

1.9.2011.
12:45
VOYO logo

Ljubitelj zadarskih navijača Todor Gečevski danas je sa 34 godine najstariji u sastavu Makedonije, ali i dalje, kao nekad, gine za svaku loptu, izgara na terenu. Posljednje dvije sezone igrao je u grčkom PAOK-u, a sada traži novi klub i nada se da će biti zapažen na EP-u.

"Pet zadarskih godina najviše ću pamtiti po prvoj godini, nakon koje smo, s trenerom Jugom, osvojili prvi od dva naslova prvaka. Onakvu feštu na trgu nikad prije a niti poslije nisam doživio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjetna je 'dramatična' promjena imidža. Više nema dugu kosu vezanu u rep!

"Odrezao sam je prošle sezone, nakon 15 godina. Dovoljno je bilo. Lakše ju je održavati kada je kraća".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

209 centimetara visoki centar tvrdi da se njegova reprezentacija odlično pripremila, ali da ih je potkraj priprema napustila sreća.

"Imamo pokrivene sve pozicije i odlično ozračje u momčadi. Po imenima smo najjači dosad. Međutim, i ja sam se ozlijedio, muči me list, istegnuo sam mišić i nisam siguran hoću li igrati protiv Hrvatske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bude li tako, to bi moglo biti svojevrsno olakšanje za hrvatsku obranu jer Makedonci s Gečevskim imaju petorku u kojoj sva petorica igrača pucaju trice. Zbog forsiranja igre 'dva na dva' i odlična šuta, naši reprezentativci smatraju ih glavnom opasnošću među reprezentacijama iz drugog plana.

"Igramo brže, najčešće napadamo s vanjskih pozicija, uz puno kontri. Hrvatska je favorit, vidim da imate puno mlađu momčad nego prije, što može biti prednost. Već na turniru u Ljubljani Hrvatska je djelovala poprilično uigrano".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Hrvatska ipak nema razigravača kao što je Bo McCalebb, organizator igre talijanskog prvaka Siene i makedonske reprezentacije.

"Istina je, s njim smo dobili jako puno, pogotovu na otvorenom terenu. Sjajan je u protunapadu i polukontrama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Gečevski je suglasan s mnogima koji kažu da su najveći favoriti Eurobasketa Španjolska, Francuska i domaćin Litva. Tko bi mogao iznenaditi?

"Imam osjećaj da bi to mogla biti Slovenija!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108270143006 arti-201108210245006 arti-201108200200006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo