ODIGRANA TREĆA NAJEFIKASNIJA UTAKMICA U POVIJESTI NBA LIGE: / Zubac upisao prvi double-double za Clipperse

Image
Foto: AFP

Odigrana treća najefikasnija utakmica ikada, Bender se vratio u početnu petorku

2.3.2019.
8:40
AFP
VOYO logo

Bullsi i Hawksi neće vidjeti doigravanje ove godine, no barem će sezonu pamtiti po ludo efikasnoj utakmici. Ukupnih 329 poena treća je utakmica u povijesti po ukupnom zbroju poena, Pistonsi i Nuggetsi iz 1983. godine (370 poena) te Bucksi i Spursi iz 1982. godine (337 poena) bile su efikasnije utakmice.

Chicago i Atlanta odigrali su utakmicu s čak četiri produžetka, a sve je pokrenuo briljantni Trae Young koji je utrpao 49 poena uz 16 asistencija, osam skokova i devet izgubljenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U borbi dvije momčadi koje žele u doigravanje sa zapadne strane, Sacramento Kingsi ponovno su izgubili tijesnu utakmicu, ovoga puta protiv Los Angeles Clippersa. Ivica Zubac odigrao je 19 starterskih minuta u dresu Clippersa, ostvario je solidan double-double učinak s po deset poena i skokova, upisao je i po dvije asistencije i blokade.

Lakersi pali

Pobjeda Clippersa još je značajnija obzirom da su njihovi sustanari u Staples Centru također poraženi zahvaljujući fantastičnim Milwaukee Bucksima. Eric Bledsoe samo je nekoliko sati nakon što je potpisao produženje ugovora s Bucksima, odigrao izvrsnu utakmicu praktički sam svladavši Lakerse u njihovoj kući. Završio je s 31 poenom, devet skokova i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix je ponovno izgubio na domaćem terenu gdje su čitave sezone pobijedili samo sedam puta. Ovaj puta su bolji bili New Orleans Pelicansi. Dragan Bender vratio se u početnu petorku, igrao je 17 minuta upisavši osam poena, dodao je dva skoka, po jednu osvojenu i izgubljenu loptu.

Svi rezultati:

Atlanta-Chicago 161:168/4OT Brooklyn-Charlotte 112:123 Toronto-Portland 119:117 Boston-Washington 107:96 Phoenix-New Orleans 116:130 Sacramento-LA Clippers 109:116 LA Lakers-Milwaukee 120:131

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo