OBJAVLJENA IMENA FINALISTA ZA KUĆU SLAVNIH: / Kobe Bryant predvodi listu, na njoj i slavni trener hrvatskih korijena

Image
Foto: AFP

Početkom travnja znat će se hoće li tamo završiti još jedan Hrvat

15.2.2020.
9:04
AFP
VOYO logo

Pokojni KobeBryant, Kevin Garnett i Tim Duncan na popisu su finalista za ulazak u Kuću slavnih, objavila je NBA liga na prvoj večeri All-Star vikenda koji se igra u Chicagu.

Na popisu su i proslavljeni trener hrvatskih korijena RudyTomjanovich, Tamika Catchings, Eddie Sutton, Barbara Stevens i Kim Sulkey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će ući u Kuću slavnih znat će se 4. travnja, a tada ćemo doznati i ide li tamo i legendarni hrvatski košarkaš ToniKukoč, čije ime treba proći kroz međunarodni odbor.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Chicago Bulls guard Michael Jordan (L), injured forward Scottie Pippen (C) and forward Toni Kukoc watch their teammates play against the Milwaukee Bucks during the second quarter 05 December at the United Center, in Chicago, IL. Pippen has demanded that he be traded to another team following his recovery from foot surgery. AFP PHOTO/VINCENT LAFORET (Photo by VINCENT LAFORET / AFP)

Kukoča su predložili Bullsi, a on je povodom toga rekao kako je jedan od igrača koji je značio dosta za europsku i svjetsku košarku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je najveće priznanje koje se može dati košarkašu. Nadam se da će u nekoj od idućih godina se netko i mene sjetiti”, poručio je prije nekoliko dana putem Večernjeg lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo