ČUDESNO: / O ovom potezu playmakera Murcije bruji čitav košarkaški svijet

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Čitav košarkaški svijet priča o rijetko viđenom potezu kojeg je u nedjelju izveo playmaker španjolskog prvoligaša Murcije Facundo Campazzo.

29.3.2016.
11:42
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Campazzo je u prvoj četvrtini utakmice pri rezultatu 9:7 za Sevillu preveo loptu na svoju polovicu. Krenuo je s loptom lijevo, a u tom trenutku na njega je izašlo nisko krilo Seville, slovenski košarkaš Boštjan Nachbar, koji ga je htio zatvoriti.

U tom trenutku, Campazzo radi do sad nešto neviđeno. Loptu je zarotirao prvo iza svojih leđa, pa iza i Nachbarovih, što je totalno zbunilo Slovenca koji je mislio kako je Campazzo proslijedio loptu na drugu stranu igrališta. Ali nije, lopta je ostala u njegovim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promašio tricu za sjajnu asistenciju

Kasnije je play Murcie asistirao na desnoj strani svom krilu u momčadi Joséu Ángelu Antelou Paredesu koji je nakon jednog pick and popa ostao sam na trici, ali ju nije pogodio. Murcia je u ovoj utakmici 25. kola ACB lige slavio rezultatom 80:76.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeća momčad španjolskog prvenstva je Barcelona sa skorom 23-2. Druga je Valencia sa 22-3, dok je na trećem mjestu Real Madrid sa omjerom pobjeda i poraza 20-5. Na četvrtom mjestu nalazi se Laboral Kutxa Baskonia Velimira Perasovića sa 18-7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo