IMAJU ZAHTJEVE / Novo priopćenje Crvene Zvezde: 'ABA liga je ostala nijema, a inače ju zovu privatnom srpskom prćijom'

Image
Foto: KK Crvena zvezda

"KK Crvena zvezda Meridianbet zato još jednom podsjeća javnost da je u subotu navečer i službeno zahtijevao da se utakmica 7. kola ABA lige odigra bez prisustva publike"

12.11.2023.
8:22
KK Crvena zvezda
VOYO logo

Zadar će u nedjelju od 17 sati u sedmom kolu ABA lige ugostiti Crvenu zvezdu. Beogradski klub je u subotu navečer objavio priopćenje kako su dan uoči utakmice u Zadru napadnuti članovi njihove delegacije te traže da se igra pred praznim tribinama:

Image
PU POTVRDILA INCIDENT /

Srpski tabloid o napadu u Zadru: 'Huligani su točno znali koga biju, ovo su detalji napada na delegaciju Zvezde'

Image
PU POTVRDILA INCIDENT /

Srpski tabloid o napadu u Zadru: 'Huligani su točno znali koga biju, ovo su detalji napada na delegaciju Zvezde'

"ABA liga je tom prilikom ostala nijema, iako je liga koju igramo nazvana 'privatnom srpskom prćijom', ali i propustila priliku da spriječi rast ničim izazvane tenzije, koja se u subotu pretvorila u nasilje i lov na naše ljude po Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svega toga, iako ih smatramo direktno odgovornima zbog šutnje, kao čelnike ABA lige: direktora Dubravka Kmetovića, sportskog direktora Miliju Vojinovića, Vanu Dunov predsjedavajuću ABA lige (i direktoricu KK Zadar ujedno), disciplinskog suca Hrvoja Vidana i Aleksandra Todorovića direktora za medije, da se hitno oglase i donesu konkretne odluke kako se nedjeljna utakmica ne bi pretvorila u nastavak ove 'kampanje' koja je očigledno najavljena još prije tri dana.

S kojim razlogom i u čijem interesu – nije nam poznato! Rezultate nečinjenja, šutnje na to priopćenje smo vidjeli u subotu uvečer ozbiljnim ozljedama nevinih ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KK Crvena zvezda Meridianbet zato još jednom podsjeća javnost da je u subotu navečer i službeno zahtijevao da se utakmica 7. kola ABA lige odigra bez prisustva publike, jer smatramo da poslije svega što se događalo u prethodnih nekoliko dana i kulminiralo napadima u subotu, ne postoje uvjeti da se ova utakmica odigra uz prisustvo publike.

Ili ćemo još jednim 'trulim kompromisom' ili novom šutnjom ABA lige 'provjeriti' imaju li ove akcije još neku 'epizodu' sačuvanu za dvoranu, utakmicu i košarkaše Crvene zvezde?", piše u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo