Novica sa slomljenim nosem napada Zvezdu (VIDEO)

Veličkoviću ne pada na pamet da propusti revanš meč sa crveno-belima

30.5.2013.
13:20
VOYO logo

Košarkaš Mega Vizure Novica Veličković polomio je nos na sinožnoj utakmici polufinala plej ofa protiv Crvene zvezde, ali i pored ove teške povrede želi po svaku cenu da zaigra i u revanš meču.

Nekadašnji reprezentativac Srbije posle jednog duela sa Savovićem u reketu ostao je da leži na parketu, nakon čega je s krvavim nosem morao da napusti igru da bi mu se ukazala pomoć. Samo nekoliko minuta kasnije Novica se vratio na teren i odigrao meč do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak detaljnije analize pokazale su da je nekadašnjem igraču Partizana slomljen nos, pa su mu lekari preporučili da preskoči duel sa Zvezdom koji je na programu u petak.

Međutim prema rečima njegovog menadžera miška Ražnatovića, Veličkoviću ne pada na pamet da propusti revanš utakmicu sa Zvezdom, i pokuša da poremeti planove crveno-belih za plasman u finale plej ofa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Imam težak zadatak da ubedim Veličkovića da propusti utakmicu koja je na programu u petak zbog frakture nosa. Utakmicu za tim koji ga ni ne plaća da igra. Noćas nisam uspeo da ga ubedim. Ostala su mi skoro dva dana za to - napisao je Ražnatović na Twitter-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo