NOVI PROBLEMI U MOMČADI CLEVELANDA: / Suigrači na žestokom sastanku napali Kevina Lovea zbog bolesti?!

Image
Foto: AFP, ELSA
23.1.2018.
14:48
AFP, ELSA
VOYO logo

Probleme u redovima Cavsa dodatno je narušio žestoki sastanak u svlačionici.

Pratiteljima NBA lige nije strano, Cleveland Cavaliersi nalaze se u krizi rezultata u posljednje vrijeme. U posljednjih 14 susreta, aktualni viceprvaci najjače košarkaške lige, upisali su samo četiri pobjede. Posebno je bolan bio zadnji poraz. Na domaćem su parketu izgubili od Oklahoma City Thundera s čak 148:124. Propusna obrana, Cavse je spustila na treće mjesto u Istočnoj konferenciji, a da dolaze novi problemi, jasno je iz izvještaja najeminentnijeg novinara za NBA ligu - Adriana Wojnarowskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žestok sastanak u svlačionici

Igrači Clevelanda održali su žestok sastanak u trening kompleksu u ponedjeljak prije treninga, a tijekom kojeg je nekoliko igrača prozvalo Kevina Lova radi navodne bolesti zbog koje je propustio utakmicu protiv Oklahome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, optužili su ga da je napustio dvoranu prije kraja utakmice, a potom nije došao na trening sljedećeg dana. Sastanak je bio žestok i glasan, prenosi ESPN, a strasti su se smirile tek kada je riječ dobio Love koji je objasnio svoje postupke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CAVALIERSI NEMAJU RJEŠENJA ZA AKTUALNE PRVAKE: Warriorsi slavili drugi put zaredom, solidna partija Bogdanovića

Trener Lue na odlasku?

Na sastanku bio je i trener Ty Lue, kojemu se jako klima stolac nakon slabih predstava u zadnje vrijeme. Iako je svlačionica prihvatila Loveovo objašnjenje, ona je i dalje podijeljena. U narušenoj momčadskoj kemiji, različite frakcije igrača imaju svoje krivce za katastrofalan pad forme - od Lovea preko Isaiaha Thomasa pa sve to trenera i generalnog menadžera.

Cleveland je, prije svega zbog LeBrona Jamesa, na početku sezone bio siguran izbor za novi plasman u veliko finale NBA lige, ali slabi rezultati, loša igra, prije svega u obrani, doveli su mnoge analitičare u dvojbe. Sada mijenjaju svoje izbore te na vrhu Istoka vide Boston ili Toronto. Ipak, regularna sezona tek je na polovici i Cavsi do doigravanja mogu pojačati svoje redove do kraja prijelaznog roka te se vratiti na mjesto prvog izazivača najbolje momčadi lige Golden Statea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo