Play ponuda

NOVI PROBLEMI U MOMČADI CLEVELANDA: / Suigrači na žestokom sastanku napali Kevina Lovea zbog bolesti?!

Image
Foto: AFP, ELSA
23.1.2018.
14:48
AFP, ELSA
Play ponuda

Probleme u redovima Cavsa dodatno je narušio žestoki sastanak u svlačionici.

Pratiteljima NBA lige nije strano, Cleveland Cavaliersi nalaze se u krizi rezultata u posljednje vrijeme. U posljednjih 14 susreta, aktualni viceprvaci najjače košarkaške lige, upisali su samo četiri pobjede. Posebno je bolan bio zadnji poraz. Na domaćem su parketu izgubili od Oklahoma City Thundera s čak 148:124. Propusna obrana, Cavse je spustila na treće mjesto u Istočnoj konferenciji, a da dolaze novi problemi, jasno je iz izvještaja najeminentnijeg novinara za NBA ligu - Adriana Wojnarowskog.

Žestok sastanak u svlačionici

Igrači Clevelanda održali su žestok sastanak u trening kompleksu u ponedjeljak prije treninga, a tijekom kojeg je nekoliko igrača prozvalo Kevina Lova radi navodne bolesti zbog koje je propustio utakmicu protiv Oklahome.

Također, optužili su ga da je napustio dvoranu prije kraja utakmice, a potom nije došao na trening sljedećeg dana. Sastanak je bio žestok i glasan, prenosi ESPN, a strasti su se smirile tek kada je riječ dobio Love koji je objasnio svoje postupke.

CAVALIERSI NEMAJU RJEŠENJA ZA AKTUALNE PRVAKE: Warriorsi slavili drugi put zaredom, solidna partija Bogdanovića

Trener Lue na odlasku?

Na sastanku bio je i trener Ty Lue, kojemu se jako klima stolac nakon slabih predstava u zadnje vrijeme. Iako je svlačionica prihvatila Loveovo objašnjenje, ona je i dalje podijeljena. U narušenoj momčadskoj kemiji, različite frakcije igrača imaju svoje krivce za katastrofalan pad forme - od Lovea preko Isaiaha Thomasa pa sve to trenera i generalnog menadžera.

Cleveland je, prije svega zbog LeBrona Jamesa, na početku sezone bio siguran izbor za novi plasman u veliko finale NBA lige, ali slabi rezultati, loša igra, prije svega u obrani, doveli su mnoge analitičare u dvojbe. Sada mijenjaju svoje izbore te na vrhu Istoka vide Boston ili Toronto. Ipak, regularna sezona tek je na polovici i Cavsi do doigravanja mogu pojačati svoje redove do kraja prijelaznog roka te se vratiti na mjesto prvog izazivača najbolje momčadi lige Golden Statea.

Play ponuda
Play ponuda